Pages

2 Aralık 2012 Pazar

29 GÜNÜN ARDINDAN...

Merhaba arkadaşlar,
Şanslımı uğurlayalı 29 gün oldu.Bu zaman zarfında benim için endişelen arkadaşlarım oldu.Blogdan,mailden,facebook dan bana ulaşmaya çalıştınız.Sizi meraklandırdığım için özür dilerim.Şanslı yı kaybettikten sonra,sevdiğim her şey bana uzak düştü bana.Beni takip eden arkadaşlarım bilirler,el becerilerini ne kadar çok sevdiğimi.Odaya kapanır,beni kimse çağırmasa odadan çıkmaz bunlarla uğraşırdım.Çok zevk alıyordum.Gel gelelim Şanslıdan sonra yapılmış,yapılacak hepsini toplayıp çöpe atasım geldi.Buna ablam engel oldu.Şu anda ruhumu daraltıyorlar.Oyalanmak adına ETSY ye bir kaç ürün koydum ama tadı tuzu yok.Bir sürü yarım işim var bekliyor.Bilmiyorum zamanla tekrar sever miyim.Sevmek istiyorum.Şanslı ile ilgili ne çok anım vardı anlatılacak.Sizlere anlatamadan Şanslı ile aramızda kayboldu hepsi.Kaydedeğer bir topu birde zeytin çekirdeği kaldı elimde.Sizleri de,kendi mide anlatarak çok fazla üzmek istemiyorum.Ben iyi olmaya çalışıyorum.İyi olmak istiyorum.Blogumu çok fazla güncelleyemesem de bu kadar fazla ara vermek istemiyorum.Hepinizi çok seviyorum.İyi ki varsınız...
Sevgiler...

20 yorum:

  1. Şanslı'nın yeri asla dolmayacak. Onu hep sevgi ile anımsayacağım. Ne olursun iyi ol. O seninle çok mutlu yaşadı, üzülmeni asla istemezdi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın...İyi olmak benimde isteğim inan ama bu elde olan bir şey değil.Aklımdan hiç çıkmıyor.Çok içiçeydik.Gözümün önünde olmadığı zaman rahatsız olan ben şu anda tamamen ayrıyız.Çok zorlanıyorum.Acım zamanla azalacaktır mutlaka.Bunun için zamana ihtiyacım var sanırım.Teşekkür ederim.
      Sevgiler...

      Sil
    2. Canım arkadaşım, ne kadar zor günler yaşadığını anlayabiliyorum. Onların bizim için anlamını herkes anlayamaz. Günler geçse de o boşluk hep hissettirir kendini. Nasıl olduğunu merak ediyorum. Telefon numaranı bilsem arayıp soracağım. Hastalığımla uğraşırken seni ve Belül'ün annesini düşünüyorum. İnşallah Belülcük iyileşir..Sana ve tüm patili dostlarına iyilikler ve güzellikler diliyorum..Allah sabırlar versin.

      Sil
    3. Canım benim,iyi olmaya çalışıyorum.Hiç bir şey yerini doldurmuyor.Kocaman bir boşluk var içimde.Sanırım zamana ihtiyacım var.Bunun üzerine birde Behlül hastalandı.İyileşmesi için nasıl dua ediyorum bilemezsin.İnşallah bir an önce iyileşir.Annesine eskisi gibi mır mır eder.Sende iyisindir inşallah.Acil şifalar dilerim.Sana ve pati dostlarıma sağlıklı,mutlu günler dilerim.İyiki varsın.

      Sil
  2. Şanslı'yı unutman mümkün değil tabii ama umarım kısa zamanda daha iyi hissedersin kendini.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Çınar'ım.Çok teşekkür ederim.
      Sevgiler...

      Sil
  3. O hep özel kalacak hepimiz için,sen onu görmesen de o senin mutlu olman için biryerler de ne maymunluklar yapıyordur.
    çalışmaların seni oyalıyacaktır canım arada geç başına. sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Desteğin için teşekkürler Haticem.
      Sevgiler...

      Sil
  4. seni aramayı o kadar çok istedim ki.ama daha çok ağlayıp da seni üzersem diye korktum.kendimi senin yerine koyuyorum.düşündükçe üzülüyorum.minnoş kriz geçirdikçe ya bir gün eve geldiğimde onu bulamazsam diye hep düşünüyorum.ağlayorum.Allah sabır versin arkadaşım.onun yerini kimse dolduramaz ama zamanla herşey geçecek.Allah yardımcın olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekür ederim Ebrucum.Şanslının isminin geçtiği anda gözlerim hemen doluyor.Bugün bir ay odu.Allah Minnoşa uzun ömür versin.Kötü şeyler getirme aklına.Yanımda olduğun için ayrıca teşekkürler canım.
      Sevgiler...

      Sil
  5. ah canım benim.ne kadar zorlandığını,ne kadar üzüldüğünü biliyorum.minnoş kriz geçirip kafasını çarpmış dolaba.yerleri kan içinde görünce şoka girdim.ya birgün eve geldğimde onu canlı bulamazsam diye hep kafamın içinde kötü fikirler dönüyor.Allah yardımcın olsun.zamanla herşey geçecek.onun yerini kimse tutamaz.seni aramayı çok istedim ama ağlayıp daha da üzücem seni diye korktum.Allah sabır versin canım

    YanıtlaSil
  6. Şanslı sevgi dolu bir yuvada ve sevildiğini öyle çok hissederek yaşadı ki... Artık hepimizin ait olduğu yere geri döndü. Senin ve sevenlerinin kalbinde ve anılarında yaşamaya devam edecek. Tabii ki onu unutmayacağız ve sevgi ve özlemle anacağız.
    Rabbimden sabır diliyorum canım arkadaşım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her zaman yanımda oldun.Teşekkürler canım.İyiki varsın.
      Teşekkürler...

      Sil
  7. sonunda geldin,artık gitme.

    YanıtlaSil
  8. Basin sagolsun Gonulcelen. Hayvan sevgisi bambaska. Dunyada seni sadece sen oldugun icin ve kendisini tamamen sana adamis baska hicbir sey yok. Kayitsiz sartsiz bir sevgi. Malesef, hayvanlarin omru bizimkinden cok daha az. Cok guzel bakmissin, sevmissin ve kisacik hayatinda mutlu etmissin onu. Ne mutlu sana. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sule,
      Çok teşekkür ederim.Evet onunla çok güzel günler geçirdim.Şanslıyı çok arıyorum.Onu kaybedeli 31 gün oldu.Daha çok yeni.İnşallah bu acı en kısa zamanda hafifler.
      Sevgiler...

      Sil
  9. ¸.•°♡⊱彡

    Beijinhos.
    Brasil ✿ °•.¸


    (⁀‵⁀,) ✫✫✫
    .`⋎´✫✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫
    ✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫✫
    .•°*”˜˜”*°•.✫✫✫ MERRY CHRISTMAS!

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar,

    İnsan sevdiğini kaybedince üzülür ve vücudunun kimyası bozulur. Kaybedilenin acısını hafifletmeye ve unutturmaya çalışmak için, insana dayanma gücü, metanet ve sabr-ı cemil dilenir. Cenab-ı Allah öyle büyük ve öyle merhametli ki, gerçekten kuluna dayanma gücünü bahşediyor. Zamanla tüm acılar külleniyor.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  11. Merhabalar;
    Kimyam bozuk hala Recep bey:(Allahtan diliyorumki!bir an önce normala döneyim.Yoruldum çünkü:(Zaman her şeyin ilacı.
    Teşekkür ederim.
    Saygılar,selamlar:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı içinizden geldiği gibi yapın ama yaptığınız yorumların içinde mutlaka sevgi,saygı olsun.
Teşekkür ederim:)