Pages

22 Eylül 2010 Çarşamba

Ceeeeeeee::))

Eve döndüm mü?Dönmedim.Sizden ayrı neredeyse 1,5 ay oldu.Ordu'ya gelirken çektiğim resimleri yüklemek için Lap topumu yanıma almıştım.İyikide almışım.Geri dönmeyi ileri tarihlere attığımız için internete bağlandım.Sizlere artık Ordunun köylerinden birinden yazacağım.Cep telefonum köyden çekmiyor.İletişim haricinde her şey güzel gidiyor.internetim akşam açıldı,yorumlarınızı okudum.Çok keyiflendim açıkçası.Sizlere ileriki günlerde bu dağ başında neler yaptığımı anlatacağım.Ama beni üzen bir şey oldu.Akşam ne olduysa bilemiyorum bloguma yüklediğim ve yükleyeceğim bütün resim ve videolarımı kaybettim neler oldu bilmiyorum.Kayboldular.İyi ki bütün resimlerimi bir arada tutmamışım.Ama blogla ilgili bütün arşivim kayıp.Resimdeki yeri Şanslı yeni keşfetti.Bugün taze taze çekilmiş bir resim.Gördüğünüz gibi keyfi yerinde.Yorumlar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Şimdilik bu kadar...
Sevgiyle kalın:)

Görsel-GÖNÜL ÇELEN

12 yorum:

  1. ayy bu şekerler en rahar yeri bulmada süperler.

    canım benim özledim seni. öpüyorum

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Şanslı, merhaba hogeldinz evet bize Ordu'NUN DERELERİ AKSA YUKARI AKSA :)) bir anda aklıma geldi türkü orada olmanıza sevindim sayenizde o güzelliklere tanık olacağız.Annenize saygılar merakla yazılarınızı bekliyorum.

    Sevgiyle kalın....

    YanıtlaSil
  3. hoşgeldiniiiz :))
    keyifçiye bakın hele :))

    YanıtlaSil
  4. Şanslıcım özledik seni :)
    Dön artık evine:D
    Şaka şaka biraz annenlerle hasret gider canım :)Annenlere selam..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. herkes yuvaya dönüyor,hoş geldin.sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. ben de Ordu Esenyurtluyum.TADINI ÇIKARIN ORALARIN.

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar,

    Hoş Geldiniz!

    Kaybettiğiniz arşivinizi tekrar geri elde edebilirsiniz. Çünkü siz bilgisayarınıza format atmadığınız sürece, sildiğiniz tüm dosyalarınıza erişebilirsiniz. Hatta format atsanız bile geri alınabiliyor.

    Bunu elde etmenin proğramları var, şu anda aklımda değil ama, bu işten anlayan bir yakınınız ile bu problemi giderebilirsiniz.

    Şanslı'ya adını her kim verdiyse, ne kadar isabet buyurmuş efendim. Belki sizin şu şanslı çok canlılardan daha çok şanslı. Ama o bunu idrak edemez. Keşke kendisinin ne kadar şanslı biri olduğunu bir kavrayabilseydi.

    Ordu'nu dağlarından güzel manzaralar bekliyoruz, tabi yanında güzel yazıları ile birlikte.

    İyi ve güzel ne varsa, paylaşmak adına şimdilik hoşçakalın.

    YanıtlaSil
  8. re55
    Hoşbuldum!Verdiğiniz bilgiden ötürü teşekkür ederim.Bununla ilgili bir araştırma yapacağım mutlaka...Teşekkür etmek için blogunuza geldim.Yorum için sayfa açılmadan Mozilla çöküyor.Bu sizin blogunuzda böyle oluyor.Halada devam ediyor.İnşallah düzelir diyorum.Yeşil memleketimin güzel fotolarını ilerki günlerde tekrar çekip yayınlayacağım.
    Saygılar...

    YanıtlaSil
  9. Bir varsın bir yoksun canım annene de sana da sevgiler canım Şanlıyı yerime mıncıkla annesi

    YanıtlaSil
  10. Merhaba,

    Ben yeniyim.
    Şanslı super. Bizim de Prinkipo muz vardı ama vermek zorunda kaldık. uzun hikaye amma çok hala çok üzgünüm. Kızımla bir piknik yapışları vardı evde görmeliydiniz.

    Sormak istediğim birşey var, inşallah cevap alabilirim. Satın al bölümünü nasil yaptınız???

    Kolay gelsin.
    Meraklı anne Çiğdem

    YanıtlaSil
  11. Canımcım sevgilerini aldım karşılıklı ancak yarışmaya cevaben katılmadığın için yorumu sildim karışmasın diye bilgine

    YanıtlaSil
  12. oy oy oy özlemişim sizi kuzum..ne güzel yatıyp bebeğim.arkadaşım ii olmanıza sevimdim.kocaman öpüyorum ikinizi de.sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı içinizden geldiği gibi yapın ama yaptığınız yorumların içinde mutlaka sevgi,saygı olsun.
Teşekkür ederim:)