Pages

24 Eylül 2010 Cuma

AŞK

Her zaman tavsiye edilen kitapları not almışımdır.Ama tavsiye eden arkadaşı not almamışım.Keşke alsaydım diye düşündüm.Bu romanı Mudanya'ya gittiğimde teyzemin evinde buldum.Daha okumadım dedi ,ama önceliği bana verdi sağ olsun.Notlarımın içindede görünce pek bir keyifli okudum.Kısaca hikaye şöyle geçiyor.Ella kendini kocasına ve çocuklarına adamış ayrıca kocası tarafından aldatılan bir kadın.Maddi durumları oldukça iyi idi.Artık çocuklar büyümüş Ella kendine iş aramaya başlamıştı.Tam ümidini kesmişken kocası David bir yayın evinde ona edebiyat editörü olarak iş buldu.Ella'ya bir roman verildi.Bu romanı okunup üzerinde rapor hazırlayacaktı.Romanın içinde roman diyebiliriz.Ella'nın okuduğu roman ise Hz.Mevlana'nın çok değerli hocası Şemsi Tebrizi'yi ve onun 40 kuralını anlatıyor.Şemsi Tebrizi aşkın her türüne kutsal bakıyor.Romanın adı ise Aşk şeriyatı.Bu roman Ella'da büyük değişimlere neden oluyor.3 kız kardeşte bitirdik bu romanı ve hepimizde çok beğendik.Sizlerde ısrarla tavsiye ediyorum.Ordu'da okuduğum kitaplardan biri bu diğerlerini ileriki günlerde paylaşırım inşallah.

Sevgi ve sağlıkla kalın.
Hayırlı cumalar:)

6 yorum:

  1. bende okumuştum çok beğendim bende.Kendime Elif şafak kitaplarının hepsini almayı düşünüyorum:)4 kitabını okudun hepsini beğendim en uçuk konusu olan baba ve piç kitabı bile çok sürükleyici bence.

    YanıtlaSil
  2. Merak ettiğim bir kitap.En kısa zamanda okuyacağım..

    YanıtlaSil
  3. canım bu kitap geçtiğimiz günlerde kitapkolik netin çekilişinden bana çıkyı iki gün içinde de yolladılar sağolsunlar ama daha başlayamadım ilk fırsatta okuyacağım.

    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Elif Şafak okumak derin bir yürek ister, aşk ister. Bu kitabı da kesinlikle bir başyapıt. Bir de Araf'ı okumanızı öneririm, acayip sevdiğim bir kitaptır :)

    YanıtlaSil
  5. Yaaa. kac yildir okumak istiyorum bu kitabi.... Turkiyeye gelince sira bana da gelir bende okurum... medinem

    YanıtlaSil
  6. Israrla okumamıştım ama okuyunca mesneviye merak saldım :) Tavsiye ederim bende...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı içinizden geldiği gibi yapın ama yaptığınız yorumların içinde mutlaka sevgi,saygı olsun.
Teşekkür ederim:)