Pages

2 Temmuz 2013 Salı

CIMBIZLARI BÜYÜTÜYORUZ:))

Kuşlarımızı bulalı iki hafta oldu.Bulduğumuzda sesleri bile çıkmıyordu.Bize güvenmeleri zaman aldı.Gayet sağlıklılar ama hala biz besliyoruz.Sanırım kendi kendilerine yemeleri için zaman tanımak lazım.Acelemiz yok.Sularını kendi kendilerine içmeye başladılar.Uçma provaları yapıyoruz ama çok dikkat etmek zorundayız.Duvara çarpabiliyorlar.Uçtuktan sonra küçücük yürekleri nasıl atıyor.Çok korkuyorlar.Tirtir titriyorlar.Korktukları için pek uçmayı sevmiyorlar.Birbirlerini çok arıyorlar.Tek tek yemek yedikleri için o esnada ayrılıyorlar.Birbirlerine cik cik ciklemelerini görmeniz lazım.Yemekten sonra yorgun düşüyorlar.Yemek sonrası güzel bir uyku çekiyorlar.Ablam isimlerini CIMBIZ koydu.CIMBIZlar geldi,CIMBIZlar gitti:))Onlara bu şekilde hitap etmekteyiz:))Videoda gördüğünüz gibi yaramazlıklar başladı.Parmağımı ısırmasıda bir aşamadır.

İlk videosu burada

ORDU'dan Sevgiler:)

8 yorum:

  1. Merhabalar,

    Adını cımbız koyduğunuz kırlangıç yavrularını büyütme gayret ve çabanız her türlü takdirin üzerindedir. Allah sizden razı olsun. Razı olduğundan eminim, ama birbirimizin dualarına ihtiyacımız var.

    Cımbızlarla ilgili gelişmeleri blog sayfanızda paylaşmaya devam edeceğiniz belli, ben de merakla takip edeceğim.

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      Dediğiniz gibi dualara her zaman ihtiyaç var:)Allah sizdende razı olsun.Evet gelişmeleri paylaşmaya çalışacağım.Her zaman beklerim.
      Selamlar,saygılar:)

      Sil
  2. aaaa poz vermiş bunlar ayollll:))) kuş sesine hasret kalmışız valla.Allah razı olsun.İnşallah sağ salim uçar cımbızlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok yaramazlar çok:)))Biraz önce biri sepetten çıkmış:))Burada kuştan bol bir şey yok...Sesleri duyman lazım.Resmen şakıyorlar.Kendilerine gelsin merasimle özgürlüklerine kavuşturacağız onları ablası:))
      Sevgiler:)

      Sil
  3. cımbız ne güzel ne tatlı isim olmuş nerden de bulmuş ablan bu şeker ismi.çok tatlılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))Çok küçük ve ağızları sivri oluşundan aklına gelmiş:))Cımbız kadarlar gerçekten:))Çok tatlılar gerçekten.Aratacaklar kendilerini:)
      Sevgiler:)

      Sil
  4. Önceki yayınınızı kaçırmışım, arayıp buldum izledim. Gözlerim doldu. Sevgi dolu kalbiniz için sizi kutluyorum. Çok şanslıymış bu bebekler ki size rastlamışlar. Harikasınız. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayvan sevginizi biliyorum.Dolayısyla sizde bu konuda hassassınız.Güzel sözlerin için teşekkür edrim.
      Sevgiler:)

      Sil

Yorumlarınızı içinizden geldiği gibi yapın ama yaptığınız yorumların içinde mutlaka sevgi,saygı olsun.
Teşekkür ederim:)