Pages

2 Şubat 2012 Perşembe

1)dermalogica special cleansing gel!!!

İkidir cilt bakımına gidiyorum.Bir ay sonra tekrar çağırılacağım.Bana daha önce dermatolog bepanthen krem vermişti.Dermotolog verdi ya beğen beğenme kullanıyordum işte.Cildimi kaliteli bir ürüne ihtiyacı olduğunu anlamıştım.Çok ürün kullandım.Aslında kalitesiz üründe kullanmadım hiç.Yalnızca uzun süredir bepanthen krem kullanıyordum.Arasırada doğal yağlar kullanıyordum.Cildim çok hassas.Bunlarda cildime çokda olmasa sivilce yapıyordu.dermalogica ürünleri çok pahallı.Test edildi gerçi ama ürünlerden memnun kalmasaydım içim yanardı.Ürünler parlama yapmıyor.Uygulamadan sonra cildiniz gayet sakin.Kullandığım bütün dermalogica ürünlerini tanıtacağım.İlk önce ilk kullandığım yüz temizleme jelinden bahsedeyim.Bu arada bepanthen krem tüylenme yapıyormuş.Bunuda söylemeden geçmeyeyim.
dermalogica special cleansing gel
Fiyat-98 TL.
Eczane ürünüdür.
Tüm ciltlere önerilir.Cildin doğal dengesini korumak için tasarlanmış sabunsuz köpüksüz temizleyici bir jel.Rahatlatıcı Balmmint ve Lavanta özleri cildi sakinleştirirken Quillaja Saponaria bol köpüğü ile nazikçe temizler.Suni koku ve renklendirici içermez.Ürün profesyonel öneri ile garantilidir.Yüzünüzde tüm bölgelerin kişisel reçetesinin oluşturulması için cilt analizi yaptırın.
Kullanma talimatı:Nemli elde az miktarda köpürtülür nemli yüz ve boyuna uygulanır ve cildi temizler.Ilık su ile durulanır.25C altında saklanır.Sabah akşam kullanılır.Temizleme için bir nohut büyüklüğünde jel yeterlidir.
 Made in the USA
 Üsteki fotoda yıldızın üzerinde 24M yazıyor.Onun anlamı dermalogica ürününü aldıktan sonra kullanım süresi 24 ay demektir.

İçindekiler-Water(Aqua),Sodium Laureth Sulfate,Disodium Lauroamphodiacetate,Sodium Trideceth Sulfate,Hexylene Glycol,Hydroxyethylcellulose,Extractsof:Lavandula Angustifolia(Lavender)Melissa Officinalis Leaf,Quillaaja Saponaria Bark;Oils of:Lavandula Angustifolia(Lavender)Melissa Officinalis Leaf;PPG-5-Ceteth-20,Citric Acid,Sodium Chloride,Phenoxyethanol,Methylparaben,Propylparaben.

(Paraben)için hiç iyi şeyler duymuyoruz ama paraben bir çok üründe var.Hatta bazı gıda maddelerinde bile var.Paraben ürünün dayanıklılığını korumak için kullanılır.Önemli olan bu kimyasal maddenin oranı.Gönül ister ki kimyasal hiç olmasın ama yok böyle bir şey.En basit kullandığımız el kreminde bile paraben var.Bu üründe paraben oranı az kullanılmış.

Buradan kullandığınız üründe kimyasal madde var mı?yok mu?öğrenebilirsiniz.Linke tıklayın.İlk sol başta   (Product Search) yazıyor.Yazının üzerine tıklayın.Önünüze bir pencere çıkacak,çıkan pencereye kullandığınız kozmatik markasını yazın.Find Cocmetic tıklayın.Ürünün hangisini kullanıyorsanız üzerine tıkayın.Yeşil işaretler zararsız,sarı işaretler şüpheli,kırmızı işaretlerde zararlı anlamında.Siz kırmızı işaretleri dikkate alın.Kimyasal maddelerin karşısında 5 kutucuk var.Zararlı olabilmesi için 5 kutucuğunda dolu olması lazım.Bir veya iki kutucuk doluysa oran çok az kullanılmış demektir.Bu şekilde anlayabilirsiniz.

dermalogica ürünlerinin en sevdiğim özelliği hayvanlar denek olarak kullanılmıyor...

Sevgiler:)

2 yorum:

  1. umarım cok memnun kalırsın..sevgıyle kullan canım

    YanıtlaSil
  2. Dualarımız bu gece eksik olmasın, kalplerimiz imanla dolsun.Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olması temennisiyle.
    Mevlüt Kandili Mübarek Olsun Canim.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı içinizden geldiği gibi yapın ama yaptığınız yorumların içinde mutlaka sevgi,saygı olsun.
Teşekkür ederim:)