Pages

10 Nisan 2012 Salı

KEDİLER GÜZEL UYANIR!!!

YEKTA KOPAN
(Kediler güzel uyanır)
ÖYKÜ -Can yayınları-Fiyat-9,5 TL.
Bir hayvan sever olarak,isminden etkilenerek aldım bu kitabı.Dışı jelatinliydi.Kitabı karıştırma şansım olmadı.Birde duvarda beklenen kitap yazdığını görünce aldım.Hayvan severler başlıktan etkilenerek almasın,çünkü hikayenin içinde geçen bir cümle Kediler Güzel Uyanır.Sonra hayal kırıklığına uğramayın.İlk Yekta Kopan kitabım.Web den kitaba gelen yorumları okudum.Hiç negatif eleştiri görmedim.Ya da ben rastlamadım,ancak ben kitabı sıkıcı buldum.Ablam başladığın kitabı sevsende sevmesende bitir der.Söz dinlerim ben:))Bitirdim.Zaten sıkıcıda olsa bitirilmeyecek bir kitap değil.Bir çok sayfası boş diyebiliriz.Kitap çabuk bitiyor.İçinde 41 tane küçük öyküye yer verilmiş.Şu anda başka bir kitaba başladım.Aradan biraz daha zaman geçsin bu kitabı bir kere daha okumak istiyorum.O kadar güzel yorumlar gelmiş ki!kitaba,ben mi anlamadım?dedim kendi kendime:(

Sevgiler:)



12 yorum:

  1. Başlık beni de cezbetti ne yalan söyleyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Satış için başlık çok önemli bunu anladık!
      Sevgiler:)

      Sil
  2. Başlık kediciklerle ilgili güzel hikayeler veya bilgiler içeren bir kitap beklentisine sokuyor:) Ben henüz okumadım. Ama aynı duyguları paylaşacağımızı düşünerek senin bir kez daha okumanı bekleyeyim almak için:)
    Çok sıkıcı ve zor ilerleyen kitapları ben de inadına sonuna dek okurum, elimdeki kitap bitmeden yenisine başlayamam:)
    Sevgiler canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle...Halbuki kediyle ilgili küçük bir kelime geçiyor kitapda...Ancak web de o kadar güzel yorumlara rastladımki bu kitap ile ilgili,kendimden şüphelendim.Evet bir kere daha okumak istiyorum ama ne zaman okurum bilmiyorum.Kitabı sevsende sevmesende bitirmek gerekiyor kesinlikle.Sevmediğn kitabı okumak işkece gibi oluyor:(
      Sevgiler:)

      Sil
  3. benimde var bir yarım kedi hikayeleri kitabım keyifli ve ağır sıkan hikayeler harmanlanmış yürüme bandında okuyordum :) şimdi tüm gün dükkandayım ya yarım kaldı dediğin gibi bitirmek lazım başlanan işi iş çantama koyup indireyim de orada okuyayım bari:))

    Başlık on numara ama.(pazarlama için süper)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bitirdiğin kitabı paylaş...Güzel veya değil bizde kendimize yön çizelim.
      Kesinlikle.(

      Sil
  4. :) Güzel de uyurlar aslında:) Yazdığın iyi olmuş, kitapçıda görsem alırdım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))Kesinlikle...Bizide güzel uyuturlar.Kitabı başlığından etkilenerek alma.Küçük küçük hikayeler var içinde.En sonunda ben yazacağım kedilerle ilgili bir öykü:))
      Sevgiler:)

      Sil
  5. ben de yazara takıldım çok okumak isteyip bir türlü fırsat bulamadığım yazar Yekta kopan , demek bu kitabından başlamamalıyım, ama sabrınız için tebrikler ben de yarım kitap bırakmam , sıkıcı da olsa sonunu getirir ve başka bir dönem tekrar okurum , belki o zaman hazır değilmişim derim ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim ilk Yekta Kopan kitabım.Allahtan ince ve bir çok yaprağıda boş.Yoksa nasıl sabrederdim bilmiyorum.Dediğiniz doğru,dönemindede olmayabilirsin.Hep blogumuzda güzelleri paylaşıyoruz.Beğenmediğimiz kitapları,ürünleri,gezileri vs de paylaşmalıyız ki!insanlar da ona göre yön çizsinler.Mesela bu kitapbın başlığından hayvanseverler etkilenir,kesinlikle benim gibi.İçine baktığında koskocaman bir boşluk.
      Sevgiler:)

      Sil
  6. Gönül'cüğüm belki konsantrasyonunu toplamamışsındır.Kafam eğer dağınıksa hergün takip ettiğim yazarları bile anlayamıyorum ve de sıkılıyorum.İşte bazen oluyor böyle.Kediler güzel uyanırı bilmiyorum ama,benim KAJU fıstığım, uyurken öyle tatlıki!Uyurken onu severiz,hiç tepki vermez,hani korkmaz diyeyim.Bilir bizim olduğumuzu ve de güven içinde uyuduğunu ben hissediyorum.Üstünü örteriz,başını okşarız hiç gıgı çıkmaz.Sanki bir çocuk uyuyor zannedersin.Çok seviyoruz çok.Alışmak gerçekten çok kötü bir şey.Her neyse öptüm hoşcakal demeden,bir önceki mailini okudum,bu işlerden pek anlamadığımdan ne desem yalnış olur.Uğraman yeterli,geldiğini görüyorum ve çok teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilir...Bu kitaba bir kere daha şans tanıdım kendi kendime ama kendimede çok haksızlık etmek istemiyorum.Aaaaa seninde mi kedin var?bilmiyordum bunu.Sana yakında bir sürpriz çıkartma yapacağım:))Beklede gör:))
      Sevgiler:)

      Sil

Yorumlarınızı içinizden geldiği gibi yapın ama yaptığınız yorumların içinde mutlaka sevgi,saygı olsun.
Teşekkür ederim:)