Pages

2 Ağustos 2011 Salı

ALİX AVİEN 168 (MOR) VE NAİL DECO


ALİX AVİEN 168( MOR)
Çok az sürebilmeme rağmen ojeyi çok severim.Her beğendiğim rengi alırım.Kendimce iddialı renklerde kullanırım.Ama bu zamana kadar hep düz ojeler kullandım.Yalnızca baş parmağıma yapıştırma tırnak süslerinden kullanıyorum.Düz ojeler tarihe karışıyor sanırım.
 
Alix Avien,Nail Deco adında bir ürün çıkarmış.Bu ürün klasik ojeden farklı bir ürün.Her hangi bir ojenin üzerine sürüldüğünde çatlıyor ve ortaya ebruli bir görünüm çıkıyor.4 rengi bulunmakta.Mavi,pembe,siyah,beyaz.Bende kullanmış değilim ama bir tane alıp denemek istiyorum.

ORDU'dan Sevgiler:)

4 yorum:

  1. :)) biliyormusun arkadaş sohbetlerinde konu oluyor bazen.
    nette hanımlar ne yaparsa tekstil sanayi yadafarklı guruplar kısa süre sonra hemen ticaretine başlıyorlar diye konuşuyoruz.
    ojelerde buna bir örnek olmuş:)) ressam gibi tırnaklarını boyuyanlar yorulmasın diye gelmiş bunlar herhalde:)) stil drektörü edacım ve canım nilgün komar bu konuda oldukça ilerlemişlerdi.
    Ben de çok oje kullananlardan değilim ama
    çatlatma deseni çok sevdim .

    YanıtlaSil
  2. KOVA KADINIYIM BEN
    İyi günlerde kullan canım.Güzel renk seçimi.
    Sevgiler:)

    ÖRGÜÇANTAM
    :))Çok haklısın canım.Ressam gibi tırnakları boyayanlara kolaylık:))Çok abartmadıkça o tırnaklarıda seviyorum ben.Biraz sadelikten yanayım.Benim bir tek baş parmağıma yeterli.Evet bu ebruli tırnaklar hoş.En kısa zamanda ojelerimin arasında yerlerini alacaklar sanırım.Sevdim kendilerini:))
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. oww benim rengimm ben bekarken kullandığım 3rengim vardı rakı beyazı,şeffaf beyaz ve kırmızı diğer renkleri süremezdim çok dikkat çekecek vs vs derdim utanırdım :))şimdi mavi ,yeşil siyah,rengarenkkk:))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı içinizden geldiği gibi yapın ama yaptığınız yorumların içinde mutlaka sevgi,saygı olsun.
Teşekkür ederim:)