Pages

23 Mart 2012 Cuma

TRT OKUL ANNE ÇOCUK PROGRAMI GÖRÜNTÜLERİM!!



21.03.2012 tarihinde TRT OKUL(Anne Çocuk)programına konuk olarak katıldım.Bir önceki hafta çağırılmıştım ama o gün uygun değildim.Annemi Orduya yolcu edecektim.Kısmet o güneymiş.Beni aradıklarında çok heyecanlandım.Hatta heyecandan midem bulandı.Bu 1 gün sürdü.Sonra heyecanım azaldı.Bu sefer de ya orada heyecanlanırsam diye endişelendim.Bize çok yardımcı oldular.Geç kalırım ve trafik endişesinden dolayı beni İstanbul Eyüp ten aldırttılar.Sonuçta söz vermişim ve sözümü tutmalıyım diye düşündüm.Araçtan telefon edip aşağıya inip konuklarımızı karşılayın dediler ve aynıda öyle oldu.Bütün eşyalarımı çek çek bavula yerleştirmiştim.Bavulu bile taşıtmadılar bize sağ olsunlar.Bize diyorum.Bu yolculukta ablam bana destek oldu.Bu çekimleride ablam yaptı.Profesyonel bir çekim değil.İdare edin artık.Bir çok arkadaşım izleyememiş sanırım.İzleyenlerde hemen geri dönüp belirtmiş zaten.İzleyenlere çok teşekkür ederim.Kimide izlemek istemiş ama çalıştıklarından dolayı izleyememiş.Çalışmak ne demek biliyorum.21 senelik çalışma geçmişim var benim.Ayrıca internette de çıkmıyor.Sağlık olsun.Bu görüntüler izlemeyenler için.Orijinali gibi olmaz ama dediğim gibi idare edeceğiz artık.Program 2 saat sürdü ve ben 2 saat boyunca konuktum.Görüntüler bundan ibaret değil.Sanırım orijinal görüntülere ulaşacağım.Bende seyretmek istiyorum.Ne yaptığımı bende bilmiyorum:))
Sağdaki bayan karşıladı,adı Yasemindi sanırım.İsimler zor kalır hafızamda:(Stüdyoya girdiğimizde telefonla görüştüğümüz Yeliz hanım karşıladı bizi.Kısa bir sohbetden sonra ürünlerimi yerleştirdim.İstediğin gibi yerleştirebilirsin bu alan senin dediler.Yerleştirirken sağ olsunlar hepsi yardımcı oldu bana.Bu resimde ise ürün yerleştiriyordum.
Yerleştirmeye devam:)Çok ciddiyim:))Bu arada programa Şanslı'nın fotoğrafınıda götürdüm:))Ben neredeysem o da orada değil mi?Hatta en solda duruyor ama resimde çıkmamış.Fotoğrafıda zumladılar.Blogdan Neslihan arkadaşımızda Şanslıdan çıkarmış beni:)
Burada mikrofonum yerleştiriliyor.Yeliz hanım arkadaki.Ürünlerime bakan ise kamereman.Çok ilginç,ürünlerimle erkeklerde çok ilgilendi.Buda çok hoşuma gitti.Hatta Okan Bayülgen'in kameramanıda oradaydı ve programda takmak için iki baykuşumu aldı.Alınan baykuşlarım burada.Programı sunan Zeynep,Canan ve Banu hanımı kuaför salonunda gördüm.Sıcak bir karşılaşmaydı.
Program başladı.Kendi bölümümde kendimi tanıttıktan sonra Canan hanımın sorularına cevap verdim.
Yaptığım ürünlerden,Şanslıdan,Darıca'dan,İstanbul'dan bahsettik.Kendimce benim için çok önemli olan hayvanlardan bahsettik ve onlarla ilgili önemli mesajlar vermeye çalıştım.Geri dönüşümlerden bahsettik.Bu konuda da mesaj verdim.Canan hanım sitemi sordu biraz ondan bahsettik.Aslında baya bir konuşmamız oldu ama inanın dediğim gibi ne yaptığımı bende bilmiyorum:))Heyecan tabiki oluyor.Olmadı desem yalan olur ama korktuğum gibi olmadı.Beni rahatlattılar gerçekten.Ben stüdyoya girdiğimde,Canan hanım kelebek yüzüğümü burada,Zeynep hanımda elbisesine uygun kırmızı balık küpelerimi takmıştı bile burada.Bende çok memnun oldum tabiki.Ürünlerimin beğenilmesi sevilmesi benim için çok önemli.Onları kargoya verirken nasıl dualar ediyorum bir bilseniz.Sevilmesi,beğenilmesi ve yolda zarar görmemesi adına.Açıkçası TRT OKUL dan benim haberim bile yoktu.Çünkü bizim TV de görünmüyordu.Programa çıkacağım belirlenince uydudan taradım buldum.Güzel ve bilgilendirici bir program.Benimle beraber 4 konuk vardı.
 Daha önce blogumda yayınladığım kedili elbisemle katıldım programa...
Program bittikten sonra herkes masama geldi.Sağolsunlar ürünlerimi satın almak istediler.Hatta iki kişi aldı ama ben bu durumdan rahatsız oldum.Çünkü her şeyin bir yeri var diye düşünüyorum.Sonuçta ben oraya ürün satmaya gitmedim.Para al para ver.Daha sonrasında siz benim ürünlerimi sergilediğim yeri biliyorsunuz,bu ürünlerin hepsi orada var.Almak isteyenler lütfen oradan alabilirlermi? dedim.Onlarda anlayışla karşıladılar.Umarım kırmamışımdır.Ben her zaman buradayım ve üretmeye devam ediyorum.Program bittikten sonra Canan hanım geldi teşekkür etti ve beni ve ablamı öptü.Ablamda Canan hanım bir resim çektirelim anı kalsın dedi.O günkü program bu şekilde sonlandı.
Bence keyifli bir programdı.İnşallah seyredenler içinde program keyifli geçmiştir.

Bugüne kadar hep yüzümü bir efekt le kapamıştım.Demekki blog yazarken bir yere kadar gizleyebiliyorsunuz kendinizi.
Çok  uzun bir yazı oldu.Sıkmamışımdır inşallah sizi.
Sizi ihmal ettiğimi düşünmeyin lütfen.En kısa zamanda ziyaretinize geleceğim.

Sevgiler:)
 



66 yorum:

  1. o seside yüzüde biliyorum benn.canm nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam ama ben tvde bulamadım:(( kendi sayfalarından twitterdan falan aradım bakındım bulamadım.artık sen yayınladıkça bakarım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))İşte GÖNÜL ÇELEN bu.Sen gerçi Facebookdan tanıyorsun beni.Mutluluğuma ve heyecanıma ortak olduğun için çok teşekkür ederim.Arama boşuna.Hiç bir yerde yokmuş ama ben orjinal yayına ulaşacağım sanırım.Bende merak ediyorum.
      Öpüyorum Yımırtamı ve seni:)
      Sevgiler:)

      Sil
  2. :) gönlümü yine çeldin :) canım ben nasıl görmedim yaa çok üzüldüm:( kaçırdığıma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))Ne mutlu bana.Tabiki orjinali gibi olmuyor ama olsun.Sağlık olsun canım.Üzülme.
      Sevgiler:)

      Sil
  3. Gönülcüğüm ben de proğramı izleyemeyenler grubuna dahilim. Bu görüntüler için teşekkür ederim ve başarılarının devamını dilerim arkadaşım !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaaa seni kesin izler diye düşünmüştüm.Teşekkür ederim.
      Sevgiler:)

      Sil
  4. çalıştığım için izleyememiştim.çok güzel bir program olmuş.tebrik ederim.şanslı da canlı yayına çıkmış yani bir şekilde.öyle sıcak ve tatlı görünüyorsun ki ekranda.çok hoşuma gitti.elbisene zaten bayılıyordum ve kıskanıyordum:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalıştığını biliyorum canım.Web dede yayınlanmıyor.Sağlık olsun.Evet Şanslı bir şekilde benimleydi:))Güzel sözlerin için teşekkürler.Benim ince arkadaşım.
      Sevgiler:)

      Sil
  5. Blog komşum Ne güzel bir paylaşım olmuş Başarılarının devamını dilerim Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. ben seyrettim ve çok sevdim .çok güzel bir programdı tebrik ederim tekrar canım...sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim,seyrettiğine çok sevindim.O kadar incesin ki!hemen gelip yorumunu yapmışsın.Tekrar tekrar teşekkürler.
      Çocukları ve seni öptüm.
      Sevgiler:)

      Sil
  7. Kuzencim her zamanki gibi süpersin! Tebrik ediyorum seni..Emeklerinin karşılığını aldığını görmek beni mutlu ediyor.Güzel şeyleri hakediyorsun.Çok öpüyorumm..
    Özge

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim,bunu seninle hep paylaştım biliyorsun.Desteğin ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.
      Sevgiler:)

      Sil
  8. Canım çok tebrik ederim. Dilerim emeğinin karşılığını alırsın. Fotoğraflar çok güzel, sen de öyle. Yalnız yüklediğin videolar izlenemiyor, bir bakarsan sevinirim. İzlemek için tekrar geleceğim.
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel sözlerin için teşekkür ederim:)Videolarada bir sorun yok.Bende izleniyor ve kimsden uyarı gelmedi.Bir kere daha dene istersen.
      Sevgiler:)

      Sil
  9. Merhabalar,

    Ben bu proğramı TV. den canlı izlemek isterdim. Nasıl kaçırmışım. Önce sizi tebrik eder ve kutlarım. Ben cahil bir insanım benim aklımın erdiği tek bir söylem var, o da şu: "Azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz!" Bir blogger arkadaşımızın TV. de böyle bir proğrama katıldığı için ne kadar gururlandım biliyor musunuz? Siz bu proğrama sadece kendi adınıza değil, tüm bloggerler adına katılmış oldunuz. Daha ne diyebilirim ve duygularımı nasıl anlatabilirim bilmiyorum.

    Başarılarınızın devamını ve herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.
    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun. Cuma'nız hayırlı ve mübarek olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,
      Recep bey,heyecanıma ve mutluluğuma ortak olduğunuz için çok teşekkür ederim.Duygularınızı çok güzel anlatmışsınız ve bende anladım.Cahil olur mu?çok doğru bir söz.Sizinde cumanız mübarek olsun.
      Saygılar,selamlar:)

      Sil
  10. gördüm sizi gördüm:)
    hakikatende bir yere kadar saklıyor insan kendini:)
    sizin adınıza mutlu oldum çok hoştunuz.videoyuda ekleseniz tam olacak.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa çok güzel.Mutlu ettin beni izlemekle.Video ekli.
      Her şey için teşekkür ederim.
      Sevgiler:)

      Sil
  11. tebrikler izleme şansım olmadı başarılarının devamını dilerim

    YanıtlaSil
  12. Gönülcüm harikasın. O güzel kedişli elbisenle de muhteşem görünüyorsun. Ben de tv'de o kadar aradım bulamadım sonra diğer arkadaşlar gibi ben de nette arattım, sitelerine falan girdim ama ulaşamadım görüntülere. Senin yüklemen çok iyi olmuş.
    Çok güzel bir yayın olmuş belli ki.
    Başarıların daim olsun canım benim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim,güzel sözlerin için teşekkür ederim.Annem bile seyredemedi.Şu anda Ordu da ve tv de TRT OKUL yokmuş.Sağlık olsun diyelim.
      Sevgiler:)

      Sil
  13. Çok üzülmüştüm seyredemediğime ama videolar ve fotoğraflarla teselli buldum birazcık:) Çok hoş görünüyorsun. Programın güzel geçtiğine sevindim. Heyecanını tahmin edebiliyorum:)
    Herşey gönlünce olsun canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel sözlerin için teşekkürler.
      Sevgiler:)

      Sil
  14. Aaa ama kaçırdım ben:(( Saymıyorum..
    Senin adına çok mutlu oldum..başarılarının da devamını diliyorum:)

    Görsellerde çok güzel çıkmışsınız..videosu yok mu?
    biraz araştırayım ben..öpüyorum canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet 3 kişi dışında herkes kaçırmış.Teşekkür ederim.Orjinali yok canım.TRT ye sordum.
      Bende öptüm:)

      Sil
  15. Canım öncelikle çok şıksın, senin için güzel bir deneyim olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Evet güzel bir deneyimdi.
      Sevgiler:)

      Sil
  16. heyecanlı gün bitti:) tv'den izleyememiştim, çalışma hayatı malum.
    iyi olmuş videoları yayınlamışsın. oradan izledim:) başarılı yayın hayatının devamını dilerim:))
    ablanla çok benziyorsun.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bitti hayırlısıyla:))Çalışanları anlıyorum canım.Teşekkür ederim.
      Sevgiler:)

      Sil
  17. Burada izledim ve çok çok sevindim.Bloger arkadaşımı görmek ayrı bir keyifmiş......Başarılarının devam etmesi dileğiyle öptüm,tebrikler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel sözlerin için teşekkür ederim.
      Sevgler:)

      Sil
  18. CAnımmmm benim çok teşekkürler bayıldım o güzel elbisenle katılmışsın dükkanı kapatıp çıkınca hemen geldim baktım yayınlamış mı diye çok mutlu oldum. başarıların daim olsun geri dönüşler süper olsun inş. öpüyorum .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim,sevincime ve heyecanıma ortak olduğun için teşekkür ederim.
      Sevgiler:)

      Sil
  19. Tebrik ederim canım başarılarının devamını diliyorum..

    YanıtlaSil
  20. neden kapatıyorsun canım yüzünü ,oysa ne kadar da sempatiksin,senin adına sevindim program için ama görüyorsun ki bende izleyemedim,çıkmıyor ki canım bu lojmanda,ama yüklediğin iyi oldu sağol,artık bundan sonra darısı başka programlara.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,canım benim.İyi ki video çekmişiz.Çoğu arkadaş izleyememiş.
      Sevgiler:)

      Sil
  21. azmin zaferi işte..İnsan istedikten sonra neler yapabiliyor değil mi..çalışmalarının ve güzel bloğunun uzun yıllar devam etmesi dileğiyle canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
      Sevgiler:)

      Sil
  22. ben izleyemedim :( ama cok sekersin canim :)) insallah daha guzel yerlerde olursun :)) ellerine emegine saglik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim,güzel dileklerin için teşekkürler.
      Sevgiler:)

      Sil
  23. Coook tebrik ederim sizi,harika görünüyorsunu hepiniz,izlemek isterdim iyiki bu görüntüleri eklediniz,emeklerinize saglik diyorum,sevgiler benden size...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.İyiki çektirmişim videoyu.Çoğunluk seyretmemiş.Güzel dileklerin için teşekkürler.
      Sevgiler:)

      Sil
  24. Hihi pardon video varmis bakiyorum :) suan :)

    YanıtlaSil
  25. Sevgili Gönül Hanımefendi,çalışmalarınız ve kişiliğinizle programa ayrı bir hava ve renk katmışsınız.Sizi,bütün içtenliğimizle tebrik ediyor ve kutluyoruz.Bu çok güzel çalışmalarınızın devamını diliyoruz.
    Hep sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Destekleyici yorumunuz için çok teşekkür ederim.
      Sevgiler:)

      Sil
  26. Merhaba Gönülcüm,
    Videoları izledim,tebrik ediyorum seni:)
    Haberim olsaydı tv.nin karşısından ayrılmazdım heralde:)
    Gurur duydum canım seninle.Başarılarının devamı dileklerimle,
    sana ve şanslıya sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım,
      Güzel dileklerin ve destekleyici yorumun için teşekkür ederim.
      Bizdende sana sevgiler:)

      Sil
  27. emeğinize sağlık ne güzel olmuş program

    YanıtlaSil
  28. BEN GEÇ KALMIŞIM ARKADAŞIM AMA SENİN SEVİNCİNE ORTAK OLDUM
    TEBRİK EDERİM ÇOK GÜZEL MAŞALLAH
    :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun canım.Geç olsun güç olmasın derler:))Çok teşekkür ederim desteğin için.
      Sevgiler:)

      Sil
  29. Gönülcüm çok çok çokkkk tebrik ederim. Kayıtları bulup hemen izleyeceğim. Şimdi gördüm çok üzüldüm kaçırdım diye. Harikasın.

    YanıtlaSil
  30. Üzülme canım benim.Kayıtlarda yokmuş:(Teşekkür ederim.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  31. Başarılarının devamını dilerim.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.
      Sevgiler:)

      Sil
    2. Çok güzel bir yayındı.. İnşallah yine tekrar göznuru emeklerini görme imkanımız olur. Ellerine ve yüreğine sağlık. Ekranda izlemek çok farklı oluyor bu arada..

      Sevgiler

      Sil
    3. Çok güzel bir yayındı.. İnşallah yine tekrar göznuru emeklerini görme imkanımız olur. Ellerine ve yüreğine sağlık. Ekranda izlemek çok farklı oluyor bu arada..

      Sevgiler

      Sil
    4. Teşekkür ederim canım.Orjinal görüntüleri bende görmek istedim.İnternette tekrarı olmuyormuş.Bende TRT yi aradım.Onlarda temin edemiyeceklerini,bu konuda bana medya takip merkezi yardımcı olacağını söylediler.Aradım.Görüntüler kargoyla gönderildi.Anı olsun dedim.Evet ekranda izlemek farklı oluyor:)
      Sevgiler:)

      Sil
  32. Gönül Hanım,
    Çok güzel! Başarılarınızın devamını dilerim, kameralar karşısında olmakta bir cesaret işidir ve heyecansız olmaz :) Tebriklerrrrrr. Sizi cana yakın, iyi bir blogcu olarak tanıyorduk ama bu vesile ile ses ve sima olarak da tanımış olduk :)İnşallah bir başka proramda daha görürüz.

    Sevgilerle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçten desteğin için teşekkür ederim.
      Sevgiler:)

      Sil
  33. Tebrik ederim. Ne güzel olmuş. Asıl videoyu da izlemek isterim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Bu çekimi sizin için yaptırdım ablama:)webde tekrarı yok.Hatıra olsun diye dvd sini aldım.İki saatlik bir programdı.
      Sevgiler:)

      Sil

Yorumlarınızı içinizden geldiği gibi yapın ama yaptığınız yorumların içinde mutlaka sevgi,saygı olsun.
Teşekkür ederim:)