Pages

15 Şubat 2010 Pazartesi

SEVGİLİLER GÜNÜ!!!

Sevgililer günü ile ilgili yazımı dün yazacaktım.Ama dün o kadar çok yoruldum ki !pc nin başına geçmek mümkün olmadı.Dün kız kardeşimle eşini sabah kahvaltısına aldık.Allah bozmasın her zaman ki gibi neşeli bir ortamdı.Teyzemin hasta olduğundan,tedavi gördüğünden bahsetmiştim.Kendisi Mudanya da oturuyor,tedavi için 5 aydır felan birlikteyiz.Masada teyzem,eniştem,annem,ben,kardeşim,2 ablam ve kardeşimin eşi hep beraber masadaydık.Toplam masada 8 kişiydik.
Masada güzel bir sohbete daldık.O sırada ben eniştemin,teyzemin,kardeşimin ve eşinin sevgililer gününü kutladım.Masada bulunanlarda kutladılar.Teyzemde bu günün sevgi günü olduğunu sizin de sevgililer gününüz kutlu olsun dedi.Ben de teyzeme öyle olmadığını bu günün harbi sevgililer günü olduğunu söyledim.Sevgi gününün her gün olduğunu söyledim.Böylelikle sohbet koyulaştı.Teyzem bu güne özel hepimiz sırayla konuşma yapalım dedi.
İlk konuşmayı teyzem yaptı.
1)F.teyzem:İlk önce eşinin sevgililer gününü kutladı.Aşkım senin bana hediye almana gerek yok.Senin beni ne kadar sevdiğini ben biliyorum.10 senedir bu hastalıkla mücadeleyi beraber yapıyoruz.Senin çektiğin sıkıntıları ben biliyorum.Seni seviyorum:::)))dedi.Bu masada bulunan yeğenlerimi,abla seni çok çok seviyorum dedi.
2)Annem:Sulu gözlü anneciğim benim.Hemen ağlamaya başladı.Benim dedem annanemin üzerine iki evlilik yapmış.Gönlü yaralı anneciğimin!oda hem ağladı hem konuştu.Benim babam o kadar evliliğe rağmen.Bizi sevgisiz bir ortamda büyütmedi dedi.Aslında çok şeyler söyleyecekti ama boğazında düğümlendi.
3)ŞANSLI:Anneciğim sana çok teşekkür ediyorum.Keşke babamda yanımızda olsaydı onada teşekkür etme imkanım olsaydı.Ama ne yazıkki aramızda yok Allah onu nur içinde yatırsın.Siz bizi sevgi dolu bir ortamda büyüttüğünüz için bizimde yüreğimiz sevgi dolu.Seni çok seviyorum anne!bu masada oturan herkese tek tek sizi sevdiğimi söylemek istiyorum.Siz de beni sevdiğiniz için teşekkür ederim dedim.
4)K eniştem:Eşine sevgililer günün kutlu olsun hayatım.Bizim evimizdeki sevgi insanı sensin .Sevgimizin iki tane meyvesi var.Onlarıda sevgi içide büyüttük.Sen benim için bir çiçeksin hayatım.Seni seviyorum dedi.
5)S ablam:Ben burada eniştemle,E'ye yani iki damata!teşekkür ediyorum.E kareşimi,K de teyzemi çok mutlu ettikleri için dedi.
6)E ablam:Anneme bizi sevgi ortamında büyüttüğünüz için çok teşekkür ederim.Teyze enişte yaklaşık 5 aydır beraberiz bizi babamın olduğu dönemlere taşıdınız.Bize babamın olduğu dönemleri yaşattığınız için size teşekkür ediyorum.Damadımıza döndü 5 kardeştik sayenizde 6 kardeş olduk.Sizleride kardeşimiz gibi sevdik benimsedik.Sizede teşekkür ediyorum .Hepimizi ayrı ayrı sevdiğini söyledi.
7)Kardeşim:Kardeşimi biz çok şımarık büyüttük babam açık olsun dedi.Babam yemek yerdi benim kardeşim babamın omuzlarındaydı.Ama ne var ki çok duygularını belli edemez.Ben size sevgimi yazılı sunacağım dedi ve gülüşmemize neden oldu.Biz de üzerine gitmedik.Gözleri sizi seviyorum diye haykırıyordu.
8)Kadeşim(damadımız )Ben yirmili yaşlardaydım.Dönem dönem içime kapanırdım.Annemde bunu anlar benimle konuşmaya çalışırdı.Anne derdim ama o zaman evlenmeye hiç niyetim yoktu.Anne ben öyle bir kızla evlenmeliyim ki!şöyle cimcime neşeli bir kişilik olmalı.İstediğim eş ve aile modeli buydu benim dedi.

Herkes konuşmalarını yaptı.Sohbetler yaptık.Sonra hastane ziyaretine gittik.Dışarı çıkmışken biraz dolaşalım dedik.3 kardeş bayağı bir dolaştık.Neyse eve geldik,vazonun içinde harika bir çiçek,eniştem teyzeme çiçek almış.Gündüz bir birlerine hediyelerini vermişler.Onları alkışladık!birbirlerine şiirler yazmışlar onları okudular bize çok mutlu olduk,duygulandık.
Geçmiş sevgililer gününüz kutlu olsun.

Yüreğinizden sevgi hiç eksik olmasın.
Sevgiyle kalın.

9 yorum:

  1. canım benim negüzel bir gün yaşamışsınız ne mutlu size.herkesin konuşması ayrı ayrı güzel ve anlamlı .sevgi dolu. teyzene acil şifalar .ve emin ol kı babacığın yanınızda olmasada inan kı hissetmiştir. için rahat sevenın çok olsun kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Şanslı ne kadar hoş bir ortam oluşmuş. Allah kimseyi sevgisiz ve yalnız bırakmasın.

    Güzelliklersizin ve güzel ailenizle olsun.Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  3. Şanslıcım;bütün güzellikler ailenizin olsun:)sağlık ve esenlikler diliyorum..sevgiyle kal..

    YanıtlaSil
  4. şanslıcım allah azınızın tadını hiiiç bozmasın.sevgiler

    YanıtlaSil
  5. çok duygulandım okurken ne güzel maşallah hep özenirim kalabalık ve sevgi dolu aile ortamlarına biz 4 kişiyiz ailede.sibelin de dediği gibi allah hiç bozmasın agzınınız tadını. konusmalar bile ne kadar sevgi dolu , içten.

    YanıtlaSil
  6. Sevgilerinizi birbirinize hisettirerek ve de duyurarak ne hoş yaşamışınız bu özel günü. Kim icat etmişse iyi de etmiş wallaha.

    YanıtlaSil
  7. Gozumun onunde hepinizi canlandirdim ve cok sicak bir portre cikti... Sizleri cok seviyorum... Haftaya oradayim... medinem

    YanıtlaSil
  8. Bu satırları okurken çok duygulandım.Ne güzel bir ortam,insanlar sevgi dolu..Buradan herkese selamlarımı yolluyorum..Ben de sizleri çok seviyorumm..

    YanıtlaSil
  9. Senin en çok bu sıcak insan insan hallerini seviyorum beni de bununla tavladın güzel kadın :) Sevgimiz hiç bitmesin söz mü :) Mucxxx

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı içinizden geldiği gibi yapın ama yaptığınız yorumların içinde mutlaka sevgi,saygı olsun.
Teşekkür ederim:)