Pages

17 Temmuz 2011 Pazar

TARZAN TARZAN TARZAN!!!


Resmin üzerine tıkladığınızda daha net görebilirsiniz...
Bu gözler kaçmaz:))

Bu köpeğin adı Tarzan.Her akşam saat beş gibi gelir. merdivenin altında boynundaki çıngırağı sallayarak bize geldiğini duyurur.O kadar güzel bakıyor ki!insanın içi eziliyor.Birde psikolojik baskı yapıyorlar insana:))Kurabiyeyi çok seviyor.Kurabiyesini yedikten sonra haydi git Tarzan yarın gene gel denildiğinde arkasını dönüp gidiyor.Şanslı da merdivenden kızgın kızgın bakıyor.Başka kedi yada köpeğe mama verilmesine çok kızıyor.Köy içinde bir yere gideceksek bizi gideceğimiz yere kadar götürüyor.Sonrada geri dönüyor...Aileside çok düşkün Tarzan'a.Çok sevilen bir köpek.Bu da benim mutlu olmam için bir neden...



ORDU'dan Sevgiler:)

8 yorum:

  1. mahsun,mahsun bakışı çok tatlı.
    sahipli ğaliba..

    YanıtlaSil
  2. bayılıyorum patili dostların bu bakışlarla bizi bir güzel yola getirmelerine:)))))

    çok da şekermiş tarzan. Bizimkiler tek büyüdüklerinden 2. birine ilgimizi kıskanıyorlar bahçemdeki özgürcanı oynuyorlar diye bir ara eve girmesine izin vermiştim BADEM paşa bir hafta yemek yemedi. çok biliyorlar:))))
    öpüldünüz.

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Gönül Çelen !
    Tarzan pek de güzelmiş, hele kulaklarıyla burnu.. Bunlar pek sever insana vicdan azabı gibi bakıp sonra da bisküi kapmayı.
    Hoş vardınız. Herkese, şanslıya, tarzana sevgiyle...

    YanıtlaSil
  4. şanslı ile tarzanı yalnız bırakmamak lazım, :))

    YanıtlaSil
  5. Aferin Tarzan' a işi biliyor..

    YanıtlaSil
  6. Öncelikle sayfanın başına eklediğin gadget için kutlarım seni ve teşekkürederim bunu paylaştığın için:)birkaç gündür sokağın başına koyduğum kabı ya birileri atıyor yada su dökülmüş oluyor çözemedim henüz,tek bildiğim onların buna gerçekten ihtiyacı var,bende hem köpek hem kedi besleyen biri olarak onların çocuklarımız gibi olduklarına inanıyorum,ve sevilmeyi kimi zaman insanlardan daha fazla hakettiklerine,çünkü koşulsuz karşılık beklemeden seviyorlar.Birde kısaca dün akşam yaşadığım şeyi paylaşmak istiyorum,köpeğimi yürüyüşe çıkardığımda karşılaştığım yara bere içindeki sokak köpeğini aklımdan çıkaramadım,kim ne yaptıysa zavallıya öyle korkuyordu ki,normalde havlarlar uzaktan gördüklerinde bile sahibi olan köpeklere ama bu öyle korkarak titreyerek geçti ki yanımızdan içime oturdu onun o hali,hala bakınıyorum balkondan camdan gelse keşkede birşey yapabilsem onun için.

    YanıtlaSil
  7. Benim de bir köpeğim var, farfin haklı, öyle acımasız insanlar var ki, hele o vahşi videolar var ya, içim eziliyo. Bir can başka bir cana bunu nasıl yapar anlamıyorum. Bizimki el bebek gül bebek, ama dışardakiler o kadar şanslı değil maalesef. Bir kap su fikrini yıllardır uygularız. Size de teşekkürler bunu hatırlattığınız için. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. halime
    Çooook:)Sahipli çok şükür...Köy yerinde en azından bizimkinde sahipsiz köpek yok...Kediler bile sahipli.
    Teşekkür ederim.
    Sevgiler:)

    ÖRGÜÇANTAM
    Evet ya!Bak Badem de kıskançmış.Resmen sırtını dönüyor bana...Küsüyor...Anasına çekmemiş:))Ben küsek değilimdir.Bize istediklerini nasılda yaptırıyorlar...
    Bende öptüm canım.
    Sevgiler:)

    Ali İkizkaya
    Eveeeet çok güzel:)Kulak,burun dedinde aklıma geldi.Birde Şenyurt adında bir kedimiz var...Kulak burun onda...İlerki zamanlarda onuda yayınlayacağım.Süper.Vicdan yapıp beni beyinlerine kazıyorlar.Beni benden daha iyi bilip çörekleniyorlar başıma.
    Teşekkür ederim.
    Sevgiler:)

    Ali İkizkaya
    Evet haklısın...Şanslı'ya bir şey olmazda.Zavallı Tarzanı düşünemiyorum...Daha buralarada uğramaz:((Şanslı bugünlerde katil köpek balığı gibi:(
    Teşekkür ederim.
    Sevgiler:)

    reyhane
    Anacım bunların hepsi işi iyi biliyor...Banada öğretin diyorum...Bu çok zor bir ders benim için...Ben öğrenemedim...Bakalım belki ileriki günlerde öğrenirim:))
    Teşekkür ederim.
    Sevgiler:)

    farfin
    Merhaba!Bloguma hoş geldiniz.Bazı insanlar mahalesef bu dünyada her şey onların hakkımış gibi görüyorlar.Halbuki bu dünyada her şeyi bütün canlılar ortak kullanıyoruz.Dediğin gibi hayvanlar bazı şeyleri bizden daha çok hak ediyorlar çünkü kendilerini konuşarak ifade edemiyorlar.Biz onları kanatlarımızın altına almamız lazım.Onlara birazda torpil geçmeliyiz.Bende kedi besliyorum.İnanın bütün planlarımı ona göre yapıyorum.O evin tüylü oğlu...Siz yılmadan bir kap suyunuzu bırakmaya devam edin.Yaşadığınız olaya benzer benim başımdanda geçti.Biz Darıcada oturuyoruz.İstanbul Eyüpte bir fırıda süper kurabiyeler yapılır.Ablamla beraber o kurabiyelerden aldık.Darıcada otobüsten indik.Bir köpek gördük ama inanılmaz zayıf.Kemiğin üzerini bir deri tutuyor.Kemikleri dışarıdan tek tek say...Biz koca paketi açtık o köpeğe tek tek verdik.Meğer o kurabiyeleri ona almışız.Yedi ama senin dediğin gibi o gün bu gündür aklımda.Neden bir şey yapamadım diye.Dahada göremedim o köpeği.Ben göremedim ama umarım siz rastladığınız köpeciği görürsünüz.
    Sevgiler...

    bahar006
    Bloguma hoş geldiniz.İnanın o kişiler hayvanlara değil kendi çocuklarına bile olması gerektiği gibi davranmıyorlar.Onlar insan şeklinde görünen şeytanlar.Bizim gibi insanlar iyiki var...Çok mutlu oldum sizler gibi duyarlı insanları tanımaktan.Bizler bir kap suyumuzu koymaya devam edelim...Benim kedim var...Keşe imkanlarım olsaydıda birde köpecik alsaydım.
    Teşekkür ederim.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı içinizden geldiği gibi yapın ama yaptığınız yorumların içinde mutlaka sevgi,saygı olsun.
Teşekkür ederim:)