Pages

24 Temmuz 2010 Cumartesi

KIYAMAM SANA:(

Gif Kaynak
Rusya da reklam çekimi amacıyla uçurulan eşek polisler tarafından bulunmuş.Ben eşeğin uçuş halini gördüğüm an psikolojim bozuldu.Eşeğin o anki ruh halini düşünemiyorum bile...Eşeğin sahibi hiçbir şey yapmadıklarını sahildeki insanların eğlendiklerini söylemiş.Bir şey yapmadınız madem ne kaçıyorsunuz?Sahildeki çocuklar ağlamaya başlamışlar...Bir çocuk beynine bile sahip değiller.Böyle bir adamı rokete bağlayıp uzaya göndereceksin peşindende güleceksin...Beyinsizler.

Sevgiler:).

9 yorum:

  1. aaa kaçırmışım bu haberi ama hakkaten beyinsizlermiş...
    öptüm

    YanıtlaSil
  2. E bizdeki boynuna ip bağladığı köpeğini dereye sarkıtmış, soranlara ''yıkıyorum'' diyen manyağın bunlardan kalır yanı var mıydı? Roketi iki kişilik hazırla.

    YanıtlaSil
  3. Dün gece yazamadim,icimde kalmasin,bir yorumunuzdan sizi kesfettim,yazdiklarinizi okumaktan kendimi alamadim,cok icten yaziyorsunuz,sizi tanidigima memnun oldum,görüsmek dilegiyle...

    Serpil.

    YanıtlaSil
  4. Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun.

    Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  5. aaa eşekler eşeciği uçurmuşşşşş...

    YanıtlaSil
  6. Çok sinirlendim! Yazık ama...
    Ben de kaçırmışım bu haberi. Videosunu buldum:(http://video.cnnturk.com/2010/haber/7/21/reklam-icin-ucurulan-esek-havada-bayildi

    YanıtlaSil
  7. kendini insan zanneden bu yaratıklardan toplu halde kurtuluruz inş..

    canım hayırlı kandiller öpüyorum

    YanıtlaSil
  8. ben de görmedim; eşşek kafalılar ne olacak :((

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı içinizden geldiği gibi yapın ama yaptığınız yorumların içinde mutlaka sevgi,saygı olsun.
Teşekkür ederim:)