Pages

24 Haziran 2010 Perşembe

SEVİMSİZ ODA!!!

Evin en büyük odasıdır misafir odası.Evde en çok bütçe ona ayrımıştır.O oda yokmu o oda servet yatar o odada...Misafire oturmak için yer kalmazsa bir kardeş takım daha getirilir.Bütün evin rızkını o yer:(Kandırmaca odasıdır o oda,diğer odalar dağınıktır belki ama o cillop gibidir.Gelen misafiri yanıltır şaşırtır.Oda farkındadır ayrıcalığının arasıra sevilmek ister.Tozlar alınır,havalandırılır yine kapatılır.Gece oturmaya korkarsın bu sevimsiz odada.Çıt etse küt diye ses çıkmış gibi gelir kulaklara::))Misafire açılınca kapısı,evin çocukları ilk defa görmüş gibi saldırırlar odaya...Eve gelen misafir çocuklarla hiç ilgilenmezler.Daha ne zaman açılacak bu kapı onlara?Açılan kapının tadını çıkarırlar.Anne baba baş edemez kerataları::))Yaramazlıklarına devam ederler, misafir gidince kulaklarının tutulup dışarıya çıkarılacaklarını bilirler çünkü.Benim hiç misafir odam olmadı.
Bu dünyada en kıymetli misafir benim çünkü...

Not-Arkadaşlar biliyorsunuzki blogumun ismini değiştirdim.Bakıyorumki bir çok blogta izlediklerim kısmında Tasarımda Bugün geçmekte...Ben istiyorumki artık GÖNÜL ÇELEN olsun.Eğer beni kendi sayfanızdaki izlediklerim kısmından silip tekrar kayıt yaparsanız GÖNÜL ÇELEN olarak geçecektir.Sakın ha tekrar kayıt yapın::))

Sevgiyle kalın:)

8 yorum:

  1. ahh bu misafir odaları tamda anlattıgın gibi canım hiç böyle düşünmemiştim valla sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. canım bloğunun ismi hayırlı olsun.çok güzel olmuş.Misafir odasına gelince hayatım boyunca benimde hiç misafir odam olmadı..çünkü akşama kadar iş yerinde karı, koca mum gibi oturuyorsun eve gelincede insan en rahat şekilde evin en ferah ve geniş yerinde yaşamalı diye düşünmüşümdür..Benim için ailem her şeyden daha değerli olduğu için misafir odası hep onların emrinde olmuştur.sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. canım benim hem okudum hem güldüm biz herzaman konuşuruz bu misafir odası olayını .ben yıllar önce kaldırdım aynen sana katılıyorum hepimizin misafir olduğu dünyada bu ayrıcalık niye demi ama:)))
    odalar sevgiyle dolsun huzurla ışıldasın dost sohbetleriyleçınlasın eşya faslı sadece bir ayrıntı bence.
    öpüyorum canım

    YanıtlaSil
  4. artık biz misafir odası fikrini attık ve o odayı doya doya hatta eskite eskite kullanıyoruz.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Gönülçelen,Rahmetli babam hiç sevmezdi.Büyük salonda yemek yemek oturup günün gelişen olaylarını birlikte değerlendirdiğimiz, neşeli, fikir alışerişi yaptığımız geniş oda olarak bakardık. Bu uygulamayı evimde uyguluyorum.

    Notunuz üzerine bloğunuzu GÖNÜLÇELEN olarak değiştirdim.

    Güzellikler sizinle olsun sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  6. Ne berbat bir odadır orası. Kilitlidir orası hep. Çikolatalar, televizyon ve resimler hep o odadadır. Ve dediğin gibi hep sevimsiz şeyler olur o odada. Annemle Babamın da ayrılacağı bize o sevimsiz odada söylenmişti. Sevmedim sevemedim. Bu yüzden hep büyük mekanlı, yatak odası harici duvarsız mekanları sevdim.
    O kadar güzel yakalamışsın ki tarif edemem. Var yok sefer edilip hiç kullanılmayan eşyaların tıkıldığı oda. Sevimsiz berbat oda.
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  7. cansudere
    Bendende sana sevgiler canım.
    Kendine iyi bak.

    sibel
    Ohhhhh ne güzel canım.Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın.En güzelini yapıyorsun.Yeni ismimi güzel bulduğun için sevidim canım.Hepimize hayırlı olur inşallah.
    Sevgiler:)

    ÖRGÜÇANTAM
    Aynen canım benim.Temizliğide ayrı bir boyutu.Zamanının en güzel anlarını alıyor.Ben evde eşyayı ihtiyacım olduğu kadar kullanıyorum.Evin içinde yürürken ayağıma dolanan eşya istememişimdir hiç.
    Bende seni öpüyorum.Bademide:)

    Tiryaki
    Sevgiler canım:)


    Sevgiler:)

    Eylem
    O oda helal olsun sana:)
    Sevgiler:)

    Evimin İncileri Belgin
    Baban nurlar içnide yatsın canım.
    Anlatırken ailemin parçalanmamış hali geldi gözlerimin önüne.Bende babamı kaybettim.Bu tür sohbetlerden bizde yapardık.Aile çok önemli.Gördüğünü uyguluyorsun mutlaka.O odada sağlıkla mutlulukla otur.Notumu dikkate aldığın için teşekkür ederim.
    Güzellikler hep beraber olsun inşallah.
    Sevgiler:)

    Ali İkizkaya
    Uuuuuu çok ince bir konu.Misafir odası unutulmaz bir acı bırakmış yüreğinizde.Ayrılıklarda en çok çocuklara üzülmüşümdür.Olan çocuklara oluyor çünkü.Herkes kendi yoluna...Anne babada üzülüyor mutlaka ama çocularda derin acılar bırakıyor sizin gibi.İyi bir konu işlemiş olabilirim belki ama size bu anıyı hatırlatmak istemezdim doğrusu.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Gönülçelen... Ne güzel şeyler çağrıştırıyor insana, şirin geliyor...
    Bizim evde hiç misafir odası ayrılmadı, evin en güzel köşesi bizim yaşayacağımız köşe olmalı fikriyle büyüdük biz, şimdiye kadar aynı fikri uyguladık ve yetiştidiklerimizi de bu fikirle büyüttük:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı içinizden geldiği gibi yapın ama yaptığınız yorumların içinde mutlaka sevgi,saygı olsun.
Teşekkür ederim:)