Pages

30 Haziran 2010 Çarşamba

BU SENE LEYLEĞİDE GÖRMEDİM:)


Şuanda sizlere Mudanya'dan yazıyorum.Dün geldim Mudanya'ya!Bu sene tatili biraz geciktirdim.Çok sevdiğim kuzenimin nikahı olacak.Gelin kim bilyormusunuz?Lütfen aramızda kalsın şiiiiiiiiiiiiiitttt:::)))Ahanda açıklıyorum...TASARIM MEKANI (medinem) pazar günü kuzenimle evlenecek.Onu çok seviyorum.Kendisinede söylüyorum her daim,onu seneler öncesinden tanıyor gibiyim.Nikah olacağı için bende bir kaç günlüğüne Mudanya'ya geldim.Geldim derken benim abalar ve Şanslı 4 ümüzde buradayız.Benim için fotoğraf makinası çok önemli.Buraya geldim ve makinamın şarj pili bitti.Her yerdede bulunmuyor.Onu halledip resim çekip yayınlarım inşallah.Çok güzel bir sahil kasabası burası.Teyzem burada oturuyor.Oturduğu yerdeki yeni ve eski evlerin resimlerini sizlerle paylaşmak isterim.Nikahı yaptıktan sonra yine buraya dönmeyi kararlaştırdık.Teyzemin oltasına takıldık çünkü.En büyük korkum bana kilo aldırmaz inşallah:(Kilomdan memnunum çünkü...Bu sabah bir haşhaşlı ekmek almış inanın hepsini ben yedim diyebilirim.Burada yalnız internet benim için problemli oldu.1 ay burada kalacaksam bunuda çözmeliyim değilmi?Teyzem Mudanya Türksanat Müziği Topluluğuna üye , onu provalarda seyretmeye gidiyoruz.Şimdi benden bukadar hazırlanmak için 5 dk vaktim var.


Sevgiyle kalın:)

8 yorum:

  1. Sevgili Gönül çelen ; Mudanya çok şirin bir yerdir. Evleri sokakları harika oradan kumlaya'da geçiş yapın
    beğeneceğinizi tahmin ediyorum.

    Zamanında bizim orada İZET KAPTANımız vardı çok eğlenir ve güzel saatler geçirirdik.Teyzenizde anımsar sanırım..İyi eğlenceler ayrıca yeğenize mutluluklar diliyorum sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  2. Sizleri cok seviyorum :) Zaten kardes gibiyiz ama pazar gunu tam akraba oluyoruz. Iyiki varsiniz hayatimda... Sevgiler.. medinem

    YanıtlaSil
  3. senin kuzeninle tasarım mekanı mı evlenicek?? aaa şaşırdım.allah bir yastıkta kocatsın bir ömür mutluluklar dilerim..

    YanıtlaSil
  4. iyi eğlenceler şekerimmm

    YanıtlaSil
  5. şanslıcım ne zmandır bakınıyorum senin blogunu göremiyordum .. adını değiştirmişsin.. ben bi süredir yazmıosun sanıyodum..

    mudanyanın çok güzel bi sahil kasabası oldugunu duymuştum.. sana huzurlu tatiller cnm.. kuzenine de ömür boyu mutluluklar..

    YanıtlaSil
  6. ömür boyu mutluluklar diliyorum onlara. senden de fotografları bekliyoruz :))

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Şanslı!
    Allah yastığı kafalarında mutluluktan paralasın diyeyim. Eee 1 ay şanslıya ne olacak pek merak ettim. Yoksa O da Mudanyalı mı oldu ?.
    Sevgiyle... Güzel Tatiller. Çok güzel evler var orda çookk...

    YanıtlaSil
  8. Evimin incileri Belgin
    Evet canım burada çok güzel evler var.İzzet Kaptan sorayı tezeme bakalım.Önerilerin için teşekkürler.
    Sevgiler:)


    Tasarım Mekanı
    Bende seni çok seviyorum bunu çok iyi biliyorsun.En güzel gününde buluşmak üzere.
    Sevgiler:)

    FunD@
    Aynen öyle canım.Ayrıca güzel dileklerin için teşekkürler.
    Sevgiler:)

    asosh
    Teşekkürler canım.
    Sevgiler:)

    hobibox
    Değişikliği haber verdiğin için teşekkürler.
    Sevgiler:)

    Berra'nın Çöplüğü
    Güzel dileklerin için teşekkürler.
    Sevgiler:)


    Burcu
    Güzel dilekler için teşekkürler canım.Fotolara gelince inşallah diyorum.
    Sevgiler:)

    Ali İkizkaya
    Amin diyeyim::))Keramet yastıktaysa eğer göndereyim sizinkindede paralansın::))
    Şanslı benim kıymetlim.Ben nereye oda oraya.Ben eğer yanındaysam yabancı bir mekana alışmak onun için zor değil.Oda benim gibi Mudanyalı oldu yani.Burada yeni evlerde var ama beni açıkçası eskiler ilgilendiriyor.Makinamın sorununu halledersem sizinle paylaşmak güzel olacak.Güzel dileklerin için teşekkürler.Her daim hepimiz mutlu olalaım inşallah.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı içinizden geldiği gibi yapın ama yaptığınız yorumların içinde mutlaka sevgi,saygı olsun.
Teşekkür ederim:)