Pages

9 Ağustos 2010 Pazartesi

DÖNDÜM!

Mudanya'da bu kadar kalmışken İngltere'den kuzenim ailesiyle birlikte Türkiye'ye gelecekti.20 gün kalacakları için daha görme şansımız olmaz belki dedik.Onları bekledik.Kuzenimin oğlu(yeğenim)2,5 yaşında Şannslı'yı kapıda görünce ilk önce korktu,daha sonra alıştı.Şanslı'nın ise çocuklarla arası iyi....İyiki beklemişiz kuzenimi çok özlemişiz birbirimizi.Eşi irlanda'lı Türkçe öğrendiği için aramızda pek dil sorunu olmuyor.Teyzemi kızı,damadı ve torunuyla mutlu mesut geride bıraktık.Araba hareket edince ben biraz gözyaşı döktüm doğrusu.Şanslı ile ben her zamanki gibi arabanın arkasında yerimizi aldık.Şanslı alıştı bizimle yolculuk etmeye biraz dışarıya baktı,biraz uyudu yolculuk tamamlandı.Akşam üstü geldik eve.Her zaman tatile giderken çiçeklerimi kardeşime bırakırdım.Bu sefer suladım ve evde bıraktım.Bakarmısınız ?ne hale gelmişler.En dayanıklısı orkidem ve menekşelerim olmuş.Ama beni temelli bırakan olmamış çok şükür.Hepsinin kökleri sağlam.Bu gün hepsi elimden geçti.Elime almışken orkideye saksı ve toprak almıştım.Orkidenin toprağı ve saksısı özel oluyor.Saksısı şeffaf olmalı ki kökleri ışıktan yararlansın.Orkide'nn köklerinden çok korkuyorum.Çok uzun kökleri var.Yılan gibi...Sağ olsun ablamın yardımıyla yeni saksısında yerini aldı.Menekşelerim çok bakımsız görünüyorlar.Oysaki beni gülümseyerek göndermişlerdi.Ya diğerleri!onlarda öyle hepsi çiçek açmışlardı.Her güzellik bir arada olmuyorun kanıtı olmalı bu...En azından köklerinin küsmediğine sevindim.Bize yine yolculuk var sanırım şimdiden çiçeklerim için endişelenmeye başladım.
Şanslı eve gelince çok mutlu oldu.Oysa Mudanya'dada mutluydu ama gündüz tasma ile olmaktan sıkıldı sanırım.Eve girince yaşasın özgürlük dermiş cesine yere yatıp bize bir sürü gösteriler yaptı.Bugün ona güzel bir banyo yaptırdık ablamla beraber.Göğüs tasmasını taktık oradan tutmak kolay oluyor.Bakarmısınız şaşkına:::)))Suyu hiç sevmiyor.Ablamla beni yukarıdan aşağıya ıslattı..
Nereye::))
Dur dur::))
Havlusuna sardık kuruladık biraz ama kurutmuyor kendini...Saç kurutma makinası ile de kurutturmuyor.Sesinden korkuyor.Kendini yalaya yalaya kuruttu biraz.Çok yoruldu çok.Daha sonrada yorgunluktan uykuya daldı.Uzun bir süre uyur artık.Sen mışıl mışıl uyu bende dinleneyim biraz.Bende çok yoruldum.

Hepinize güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum.
Sevgiyle ve sağlıkla kalın:)


Görseller-GÖNÜL ÇELEN

13 yorum:

  1. evine hoşgeldin canım . Şanslının bayo resimlerini görünce bademinkiler geldi gözümün önüne dünya tatlıları ıslakken çokkk komikler değilmi. uyur artık 4-5 saat. sevgiler

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldin canım ohh sefanız olsun gezmişsın negüzel gezemeyenler var valla. şanslı yıne çok şirin maşallah.

    YanıtlaSil
  3. Hoşgeldin arkadaşım evine. Bülbülü altın kafese koymuşlar vatanım demiş. Şanslı da evini özlemiş besbelli. Banyo resimleri pek alem. Hakikaten sinirlenmiş.

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldin..Sevgilerrrrrr...Öptüm...

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar,
    Uzun bir süre pek kimseler yok sayılırdı. Olanlarımızda pek okuyup yazmadı zaten. Sizi tekrar takip listeme aldığımda URL adresiniz okudum pek ayrıntısına dikkat etmeden takip listeme aldığım da böyle bir adres yok dedi. Ben aynen şöyle yazmıştım: "http://www.tasarimdabugun.blogspot.com" Adresi kabul etmeyince profil resminizden tekrar girerek URL adresinizi incelediğim de www'den sonra noktanı olmadığını ve bugun ibaresinde de bugn "u" harfinin olmadığını gördüm. Bu durum normal olarak sizi URL adresi ile aramak isteyen herkesi yanıltır. Çok ilginç bir URL adresi olmuş. Bilmem siz de bunu fark ettiniz mi?

    Size tekrar hoşgeldiniz der ve hayırlı Ramazanlar dilerim.
    Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil
  6. ÖRGÜÇANTAM
    Hoşbuldum canım benim.Dahada komik oluyor aslında en son yüzünü yıkıyoruz.Aynı tahmin ettiğin gibi çok uyudu.Hatta bir bebek gibi naz yaptı bize.
    Sana ve Bademime sevgiler:)

    zeliha (umutsepeti)
    Hoşbuldum!Bloguma hoşgeldin.En kısa zamanda sana uğrayacağımı belirtmek isterim.Her zaman beklerim.
    Sevgiler:)

    cansudere
    Canım benim her şey sağlık.Sağlık olduktan sonra her şey kolay.Allah tatil fırsatı olmayanlara fırsat versin.Teşekkürler.
    Sevgiler:)

    Hayal Arkadaşlarım
    Evet insanın en rahat ettiği yer evi gerçekten ama bu konuda sıkıntı çekmedim.Teyzemin evi benim evim sayılır.Teyzem annem gibi o rahatı bize veriyor sağolsun.Biz kızar her şeyi aldık elinden.O bizden çok tatil yaptı.Yapsın helal olsun ona.Şanslı'nın siniri bana sökmez:::)))
    Sevgiler:)

    annemineli
    Hoşbuldum canım benim.Bende seni öptüm.
    Sevgiler:)

    re55
    Merhaba!Tekrar bloguma hoşgeldiniz.
    Blogumu ilk açtığım zaman URL adresi belirlerken sistem belirlemek istediğim hiçbir URL adresini kabul etmemşti.Bu karma karışık olanı güle oynaya kabul etti ve böyle kaldı.Sizi biraz yorduk sanırım...Fark etmezmiyim ta ki başında fark etmiştim.Ama her şey tatlıya bağlandı sanırım.
    Teşekkür ederim.Sizede hayırlı Ramazanlar...

    YanıtlaSil
  7. canım evine hoş geldin:)En çok da şanslı sevinmiştir..
    sevgiyle kal..

    YanıtlaSil
  8. h.g.canım klavyem bozuktu yorum bırakamıyordum.hallettik bugün.şanslı yıkanınca ne kadar küçük ufacık bişi olmuş.bu arada boncuklaın delikleri var yapıştırmadım diktim.hayırlı sabahlar

    YanıtlaSil
  9. Aboww dün görmemişim ben bunu hem hoşgeldin hem şanslının bu hallerine koptum alem pisimiz ya :)

    YanıtlaSil
  10. hoşgeldinnnn :)) maceralarınızı okuya okuya bitiremedik valla :) çok güzel bir tatil yaptın cnm ..
    darısı başıma yaa :)

    bu arada bu şanslıyı ben minçik minçik yaparım yaa her tarafını ısırırım onun :) şunun tipine bak ya ne tatlı yeriim onu yerim :)

    YanıtlaSil
  11. Hoşgeldin canım :) Şanslı'ya bittim ben nasıl güzel yıkanıyor yaa. Ben Miya'yı tövbeler olsun yıkayamam parçalar beni :)

    YanıtlaSil
  12. oy oy annemmmmm napmışlar sana böleeeee..ohhh ne güzel uyunur banyo sonrası.ee annesi üzerine bi de sıcacık polar atsaydın kuzumun:))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı içinizden geldiği gibi yapın ama yaptığınız yorumların içinde mutlaka sevgi,saygı olsun.
Teşekkür ederim:)