Pages

27 Ekim 2009 Salı

HER EVE LAZIM

Arkadaşlar size aldığım makinadan çok az da olsa bahsetmiştim.Bende SİNGERlendim sonunda!çok zevki bir makina,her yaptığınız desende sizi şaşırtıyor.Atölyemiz varken ben sanayi makinasına oturmuştum.Bu dehşet bir şey dikiş makinası almak isteyenlere ısrarla alın derim.Çünkü makina almak istiyorsunuz veya başka bir şey ne marka alacağınızı bilmiyorsunuz.Alalı aslında 2 ay kadar olmuştur.Ben ilk dikişimi puantiyeli tasmada yaptım.
Desenleri daha yakından görmek için resmin üzerine tıklayınız.Alt resimdeki desenleri elde etmek içinde dijital göstergeden ayarlama yapıyorsunuz.
İlik çeşitleride sağ altta,gerçekten her eve lazım.Makinayı alıyorsunuz seyyar istediğiniz yere kurun.Ben bilgisayarımı biraz ileri itiyorum.Bilgisayar masasının üzerine konduru veriyorum.Bunları anlatırken inan olun SİNGERden 1 krş almadım:)))alsamıydım?
Güzel güzel ciciler diktikten sonra paketleyip dolap içine koyuluyor.Eskisi gibi koca bir sandığıda yok.Arkadaşlar bu konuyu burada bitiriyorum.Gel gelelim bugünkü sevincime!canım anneciğim geldi memleketten.Evimiz şu anda kalabalık,bütün aile abimler hariç hep beraberiz.Ağbimler biraz uzakta oturduğu için gelemediler ama dayanamıyordur,bu gün yarın gelirler.Anne gibisi var mı?çok özlemişim.
Sevgiyle kalın.

21 yorum:

  1. gözün aydın anne gibisi yok canım...
    makinadan bende istiyorum.galiba bende alıcam bu gidişle
    öptüm

    YanıtlaSil
  2. canım benim;öncelikle keşke reklam için para alsaydın diyorum,sonra anneciğin gelmiş gözün aydın diyorum.ben seni annenle oturuyorsun zannediyordum .hadı bol bol güzel ciciler dikte bizde görelim öptümmmm

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan. Ben de yakında singerlendim ama para vermiyorlar diye yazmiycam:)) Şaka bir yana bu tür yazılar almayı düşünenler için çok faydalı oluyor. Ben kendim gibi düşünüp beğendiğim ya da beğenmediğim herşeyi yazıyorum.

    Gözün aydın, anneciğine hürmetler.

    YanıtlaSil
  4. gozun aydinnn... Bende de slmlar ve ellerinden operim ins... Singeri fiyati nedir? annemle geldigimde bizde birtane almayi dusunuyoruz.. ve dikis makinesini en iyi nerelerden bakabiliriz.. beni bilgilendirirsen sevinrim... medinem

    YanıtlaSil
  5. Annen gelmiş,gözün aydın Şanslı..Ben de annemin gelmesini bekliyorum:)Makinen oldukça maharetli görünüyor.Güle güle kullan.Bol tasarımlar:)

    YanıtlaSil
  6. Gözünaydın.Makinanıda güle güle kullan:)Muck:)

    YanıtlaSil
  7. Bence de ya alsaydın keşke eheheh bunu alıcaktık bizde Hesi ile canım ama sesi çok geldi birde ben kıyafet falan dikmiycem diye başka model aldım güzel güzel kullanalım birtanem

    YanıtlaSil
  8. oo anneciğin gelmiş. Gözünaydın. Makinan çok şık ve şirin görünüyor. Hep alasım var bir makine ama dikiş dikmeyi bilmiyorum :( Azıcık öğrenirsen niyetim var kısmetse. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  9. Güle güle kullanın.Dikiş makinesi her evde mutlaka olmalı bence de.

    Annenizin gelmesine sevindim. Gözünüz aydın.

    YanıtlaSil
  10. canım benım tesekkur ederım zıyaretın ıcın cok mutlu oldum,makınen hayırlı olsun yaradan bır gun bana da nasıp eder ınsallah,annecıgın ıcınse gozun aydın,yanaklarından op,sıkıca sarıl,sonra gec kalınmıs oluyor,sevdıgını soyle kokulusundan op doyasıya,annem hasta, http://cafemis.com adresımde hunerlerde pamuk ıplıgınde hayatlarda yazılı hastalıgı,ben resmı buyutuldugum ıcın hep ıcımde tutmustum,sımdı her gun arıyorum,cok sevdıgımı soyluyorum,fırsat buldukca gıdıyorum,sarılıyorum,kokulu opucukler verıyorum,kokusunu ıcıme cekerek...hayat zor...anneler uzulmesın,aglamasın,hep mutlu olsunlar,gunun guzel gecsın canım,sevgıler
    http://cafemis.com
    http://cafemis.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. tasarım mekani
    Biraz cevabı geç yazdım kusura bakma tatlım.Dikiş makinamın adı SINGER COSMO 7468 DİKİŞ MAKİNASI diye alınıyor.Ben 2 ay kadar önce almıştım.Fiyatı 10 ay peşin fiatına taksitle 824 tl.Canım geldiğin zaman mağzalar konusunda yardımcı olurum.ÖPTÜM.


    STİL DİREKTÖRÜ
    Ben de kıyafet dikmeyi biliyorum,ama sevmiyorum.Benim bunu alma nedenim,dikiş seçenekleri çok o yüzden bu modeli aldım.Sende iyi günlerde kullan tatlım.


    Kadına Dair Herşey
    Allah inşallah sana da kısmet eder.Annen için geçmiş olsun.Verdiğin adrese mutlaka uğrayacağım.Seninde günün güzel geçsin tatlım.


    Arkadaşlar annem için yazdığınız güzel dilekler için teşekkürler.
    Makina içinde Allah daha güzellerini size versin.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. makinanaı güle güle kullan..anneciğininde ellerinden öperim gözün aydın..

    YanıtlaSil
  13. anne gibisi olur mu, insan kokusuna dayanamıyor ki:))
    hayırlı olsun makinen:)

    YanıtlaSil
  14. makinan güzelmiş güle güle kullan bende almak istiyorum öyle elde dikmek zor oluyor ve herşey elde dikilmiyorki..gözün aydın olsun ne güzel abinde en kısa zamanda katılır aranıza inşallah..anneciğinin ellerinden öperim.hpş gelmiş

    YanıtlaSil
  15. ah ah bilsem dikmesini bende alıcam hemen ama:))öğrenmek istiyorum diktiklerini sergileyen arkadaşlara bayılıyorum ilham veriyolar,doğumdan sonra ilk işim dikiş dikmesini öğrenmek:))güle güle kullan

    YanıtlaSil
  16. makinan hayırlı olsun. her eve lazım bende dikişi sevenlerdenim
    sevgiler

    YanıtlaSil
  17. slm canımcım makinan çok güzel nerden alsın ne kadara aldın öğrenebilirmiyim bende ne zamandır almak istiyorum ama dikiş makina fiyatları uçmuş durumda msn adresim rose.snm@hotmail.com görüşmek isterim seninle kendine iii bak

    YanıtlaSil
  18. Merhaba bende bu bu model dikiş makinesi aldım.Siz alalı epey olmuş hala memnun musunuz sorun yaşadınız mı elektronik oluşu beni biraz düşündürüyor da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Nurdan,
      Tatildeydim.Yorumu geç yazdım,bu nedenle.Evet benim alalı epey oldu.Ço memnun kaldım.Bu tür makinaların atlaması,zıplaması olmuyor.Her hangi bir problem varsa,mutlaka ipi istenilen alanlara takmamışınızdır.Kullanım kılavuzuna bakarak ipi doğru alana taktığınızdan emin olun.Aynı şekilde mekikde doğru yerleştirilmeli.Hiç endişelemnmeyin.Zamanla verdiğiniz kararın ne kadar doğru olduğunu sizde anlıyacaksınız.Makinanızı iyi günlerde kullanınız.Güzel paylaşımlarda buluşmak üzere.
      Sevgiler:)

      Sil
  19. Nasıl mutlu oldum şimdi çok teşekkür ederim.Gönül rahatlığıyla kullanayım.elektronikler hemen arızalınıyor çoğu zaman tamir edilemiyor dediler de endişeliydim bu yüzden.

    YanıtlaSil
  20. merhaba benim de bu model makinem var.çok memnunum. yalnız bir sorunum var.kullanım cd sini kayıp ettim yetkili servis bizde olmaz dedi.lütfen bana yardımcı olurmusunuz.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı içinizden geldiği gibi yapın ama yaptığınız yorumların içinde mutlaka sevgi,saygı olsun.
Teşekkür ederim:)