Pages

3 Eylül 2009 Perşembe

AKÇAY'DA LUNAPARK


Arkadaşlar size bu seneki tatilimizden bir anı anlatmak istiyorum.Altınoluktayız kuzenimin çocukları lunaparka gitmek istediler.Çocukları kırmak istemedik hadi gidelim dedik.Bu aradada lunaparklada hiç işim olmaz.Çocukların hatırına yola düştük.Daha öncedende bilgi edinmiştik.Lunapark Akçay'da olduğunu öğrenmiştik.Minübüse bindik ,o sıcakta bütün camlar açılıyor.Hiç sıcak bunalımına girmeden istediğin yere gidiyorsun.Okadar zevkliydiki 8 kişiydik.Her şey kalabalıkla güzelleşiyor.
Akçay'a indik,güle oynaya lunaparka geldik.Çocuklar o kadar mutlu oldularki!hepsi bir yere dağıldı.İlk önce adını bilmiyorum kafes gibi bir şeye binmek istediler.Yok mok derken en büyüğünü 15. bindirdik yanlız kalmasın diye E.ablamda bindi,kafes kalktı.E ablam gözünü kapadı hiç gözünü açmadı sallandılar sallandılar ters döndüler feci bir şeydi.Ablam gözünü açmadığı için etkilenmedi.Yeğenim yine binicem deyip duruyordu.Ah gençlik ah!
Bu seferde resmini gördüğünüz salıncağa bindiler.Tabi yine yanlız bırakamıyoruz.Bu sefer kurban S.ablam neyse bindiler.Resimdeki şapkalı!bir oraya sallan bir buraya sallan.Ben devamlı resim çekiyorum.Salıncak durdu,ablam iki büklüm nasıl bir hızla aşağıya indi.Nasıl miyde bulantısı biz ablamı bir banka yatırdık.Olduğumuz yere arabada girmiyor.Baktık yürüyecek gibi değil,hemen nöbetçi bir eczaneye gidip ilaç aldık geldik.İlacı içirdik,45 dakika kadarda dinlenmesini bekledik.Ablam gözünü açamıyor,gözüne güneş gözlüğünü taktı,iki kişi koluna girdi.Taksi durağına kadar geldik.Bu seferde birbirmizi kaybettik.Grup ikiye bölündü neyse iki grup halinde eve döndük.Bu seferde anahtar öbür grupta kaldı.İçeriye girdik S.ablamı rahatlattık yatırdık.O gece gezmemiz bir felaketti.Çocukların aklı lunaparkta kaldı.Büyükler ise daha lunapark görmek istemiyor.Sağlam gittik hasta eve geldik.
Cumanız mübarek olsun.
Sevgiyle kalın...

7 yorum:

  1. hay allah kadıncagızı hasta etmişler.çocuklar çok hevesli korkmuyorlar ki illada bincem diye.

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel eğlenmişsiniz diye düşünürken nekler gelmiş başınıza..ama yinede tatlı bir anı olarak belleklere yerleşir değilmi*
    sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  3. GÖNÜLDEN ELE
    Aslında çok güzel bir tatildi.Ama bazen olumsuzluklarda yaşanıyor hayatta!Evet tatlı bir anı kaldı belleklerimizde.Lunaparkın düşüncesi bile ablamın miydesini bulandırmaya yetiyor.Teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
  4. Çılgınsınız valla.Ne güzel bir hatıra olmuş:))

    YanıtlaSil
  5. Harika bir anı olmuş.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Çok geçmiş olsun S.ablaya.Çocukken çok severdik ama yaş geçtikçe artık hem cesaret kalmıyor,hem de bünye kaldırmıyor diyelim:)Sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. ALLAHIM YARABBİM BU ÇOCUKLAR NEDEN DOYMAK BİLMEZLER BENDE YEGENİM MUHAMMEDİ LUNA PARKA GÖTÜRDÜM HERŞEYE İKİ DEFA BİNMEK İSTİYOR BENİMDE SİNİRDEM MİDEME AĞRILAR GİRMİŞTİDE ÖLE EVE DÖNMÜŞTÜK COK GEÇMİŞ OLSUN CANIM AMA ÜZERİNDE EPEY Bİ ZAMAN GEÇMİŞ GALİBA ÖPTÜM.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı içinizden geldiği gibi yapın ama yaptığınız yorumların içinde mutlaka sevgi,saygı olsun.
Teşekkür ederim:)