Pages

1 Ocak 2010 Cuma

1 OCAK



Bugün arkadaşlığını,dostluğunu,blogunu çok sevdiğim FUNDA'CIĞIMIN doğum günü!benim iyi yürekli arkadaşım doğum günün kutlu olsun.İyiki varsın ,iyiki seni tanıdım.Sağlıklı ,mutlu nice yaşlara inşallah!
SEVGİLER...

7 yorum:

  1. Arkadasina nice güzel yillaer diliyorum. Senenin ilk günü bayagi dogumgünü olan varmis bunu gördüm bu yil :)

    YanıtlaSil
  2. bekarken yılbaşı gecesi başlardı mesajlarım iş arkadaşlarımla sabah okul arkadaşlarımda ögleden sonra akşam evde kutlanırdı.artık bu ortam yok mesajlar bile azaldı:( ne okul nede iş arkadaşlarım kaldı.nasılll mutlu oldum bunu anlatamam sana..gözlerim bugulandı..şanslıcım bende iyiki tanıdım seni.yolun bu taraflara düşerse yazın mutlak görmek istiyorum seniiiiiiiii yok yok özellikle davet ediyorum ya..sende iyiki varsın canımm.

    YanıtlaSil
  3. içimdeki yolculuk (funda)
    Funda'cım teşekkür ederim canım.O taraflara gelirsem görmeden dönmem seni.Sen de gelirsen beni görmeden gitme olur mu.
    Öptüm canım.

    YanıtlaSil
  4. Arada maillere bakıp kaçıyorum mailinle fena oldum inme iniyordu dur gitme bir yere balım nice senelere Funda'cığımıza ve sen geri döndüğün için çok sevindim gitme emi canım ara ver daralınca ama gitme, nice senelere şekercim benim bende seni çok ama çok sevdim öpüyorum canım

    YanıtlaSil
  5. Oradan geldim ama doğum gününü kutlamadım. gideyim bir ziyarete tekrar. Arkadaşlığınız ve dostluğunuz daim olsun.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Şanslı !

    Ben Fundanın Ali Abisi. Abisi de doğum gününü bilmiyor. Ama şimdi senden öğrendim. Ben de kedi severim. Zamanında ALF i ben de severdim. Hem de Şanslı yı. Bayılıdım ikisinede. Belki hatırlarsın;
    Alf in ağzında bir tüy parçası bulmuşlar ve Şanslı da ortalarda gözükmediği için ALF i Şanslıyı yedi diye suclamışlardı. Onlar ve o günleri aklıma getirdi. İyi ki varsın, çıkmış gitmişti aklımdan tebessüm ettim, ettirdin. Teşekkür ederim. Yani yıl sana sağlık, tatlılık ve bereket getirsin. Bir de içindeki çocuğun elini hiç bırakma emi. Yoksa kaybolursun.
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  7. Ben de buradan Funda arkadaşımızın doğum gününü kutluyorumm..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı içinizden geldiği gibi yapın ama yaptığınız yorumların içinde mutlaka sevgi,saygı olsun.
Teşekkür ederim:)