Pages

5 Ocak 2010 Salı

İÇİMDEKİ FIRTINALARDAN SONRA (MİM)

Çok severek takip ettiğim arkadaşım Çığlıklarım beni mimlemişti.Bu mimin üzerinden ne fırtınalar koptu.Neyseki her şey yoluna girdi kendimi şimdi iyi hissediyorum ve sizinle beraber olmaktan mutluyum.Blogumu kapattığımda hep bu mimi düşünmüştüm kendi kendime.En kısa zamanda yazarım dediğim mimi yazamamıştım.Canım mimi yazmak kısmet oldu ancak biraz geç oldu kusura bakma.
Soruları hemen cevaplıyorum.
1)Kullandığınız parfüm markası?

1)Kullandığınız parfüm markası?
Benim için parfüm çok önemli!bana yakışmalı,ağır kokmamalı mis gibi çiçek kokmalı.
İşte benim parfümüm euphoria Calvin Klein .Dolabımda bir sürü parfümüm olmaz benim.Bir tane parfümüm olur ve onunla bir bütün olurum.
2)En son okuduğunuz ya da okumakta olduğunuz kitap?


Arkadaşlar bu günlerde yatıp kalkıyorum alemlerin en büyük kitabı KURANI KERİMİ okuyorum.Daha doğrusu öğrenmeye çalışıyorum.İnşallah başarırım.
Not-Resim web ten alımıştır.
3)En son izlediğiniz filim?

Hep sinema filimi izlemeye karar verdiğimizde önceden araştırır öyle gideriz.O gün ablamlardan biri sinemaya gidelim mi?dedi.Gideliiim:))diye sesler yükseldi.Araştırmadık o gün filim saatlerinide bilmiyoruz.Cevahirde bulduk kendimizi!bizim niyetimiz aslında aşka Dair'e girmek değildi ama bizim gittiğimiz saatte bu filim vardı.Biz de niyetlendikya girelim hadi dedik.Ben bu filimi sevmedim arkadaşlar.Ama size gitmeyin demiyorum belki siz seversiniz.
Not-Resim web ten alınmıştır.
4)Okumaktan zevk aldığınız kitap türü?
Roman türü kitapları çok seviyorum.Sürükleyici olacak tabi!eğer kitabı sevdiysem çabucak okuyup sona ulaşıyorum.Bir de yaşanmışlığı varsa kitabı yutarım.Benim okuduğum romanın sonu hep güzel bitsin istiyorum.Tabi bizim yaşadığımız hayat gibi,sonlar her zaman gülümsetici olmuyor.Hayat hepimizi gülümsetsin arkadaşlar.
5)Vazgeçemediğiniz,beğendiğiniz giyim markanız?
Ben kıyafetlerimi karışık alıyorum.Nereden beğenirsem oradan alırım.İllaki şu marka olacak diye bir şey yok benim için.Ayakkabı ve çantada marka önemli ama.Kıyafeti ayakkabı çanta çok güzel tamamlıyor.Kıyafetin isterse pazardan olsun, ayakkabı marka olsun.Ne güzel uydu ya::))))
6) Saç renginiz?
Açık kumral.
7)Göz renginiz?
Sanki billur bir pınar
Ruhuma neşe sunar
Kahverengi gözlerin
Gözlerin yar gözlerin gözlerin

Bu güzel mimi yazmak isteyen bütün arkadaşlarım buyursun.
Sevgiyle kalın...

9 yorum:

  1. Ne güzel Kuran öğrenmen,tebrik ederim seni canı gönülden,sana tavsiyem mahreci ve tecvidiyle öğrenmen,çok önemli çünkü daha sonra mahrec öğrendim ben çok zorlandım..

    YanıtlaSil
  2. Ben de bu filmi merak ediyordum:)Zevkine güvenirim,başka filme öncelik vereyim:)

    YanıtlaSil
  3. Kuran-ı Kerim için tebrik ederim.Mimi cevapladığın içinde tşkler =) cevaplar çok güzel.

    YanıtlaSil
  4. Parfümleriniz teyzemle aynı canım 7 maddede içime huzur verdi canımsın özlemişim valla ya

    YanıtlaSil
  5. yuregimizi hop ettirdin, lamburt lumburt olduk ( tepe taklak tepeden asagi indik).. Donusun de muhtesem oldu, gonullerimizi senlendirdin... Sakin sakinnnn bi daha boyle sakalar yapma bize... Saka diyorum cunku aksisini dusunmek bile istemem... Sensiz olmaz buralar, bir basladik bir gideriz :)) Kocamannnnnnnnnnnn sevgiler.... medinem

    YanıtlaSil
  6. canım keyfin yerine gelmiş belli.
    sen çok tatlı bir arkadaşsın.iyi ki hala burdasın.
    sana kocaman sevgilerimi yolluyorum...

    YanıtlaSil
  7. şanslıcım hayat hep düzayak değil ki...bazen yokuş yukarı istikamet eder.yollar daralır..ruhunda fırtınalar kopar kimseler duymaz.senin senden başka dostun yoktur..kendini ve içindeki fırtınayıda dindirecek olan yine sensin..ama en güzel şeye sığınmışsın zaten rabbime..yanıtlarında çok güzeldi..(kendini kötü hissettiğinde mesafelerimiz uzak olsada bir kalp atımı kadar yakınız..bunu unutma..

    YanıtlaSil
  8. canım sevgilerimi bırakıyorum Kuran için Rabbim kabul etsin diyorum cevaplar çok güzel seni getirdi bizlere birer adım daha:))
    öpüyorum

    YanıtlaSil
  9. canım benim cevaplar çok samımı kuranı ögrenmek çok çok güzel sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı içinizden geldiği gibi yapın ama yaptığınız yorumların içinde mutlaka sevgi,saygı olsun.
Teşekkür ederim:)